reklama
Cyntia85
Fanka BB :)
W wielu miastach jest laboratorium Diagnostyka. Nie ma co biegać po drogich prywatnych laboratoriach. Ze zniżką cena 23,50 zł. Wyniki można sprawdzić przez internet (zazwyczaj u mnie są po 14, choć bywało wcześniej).
Annam - na pewno jest ok. Jakiej firmy test robiłaś?
Annam - na pewno jest ok. Jakiej firmy test robiłaś?
annam03
test apteocare ale juz o nim e mysle, zrobilam bete wyniki dlugo ale sie zobaczy, wlasnie przyjaciolka pomaga mi zapisac sie do gin bo jest polozna (moja i tylko ona wie o testach) ciazko znalesc mi dobrego lekarza z terminami na juz. znalazlam prywatnie na marzec kwiecien jakas paanoja to chyba jest.
reklama
Cyntia85
Ja zamawialam z allegro od użytkownika Twój Szkrab. Nigdy mnie nie zawiodły - tzn nie pokazały cienia przy braku ciąży. Za to najgorsze są według mnie Pink testy i PreTesty. Nieraz miałam cień cienia (z pinkami zrobiłam eksperyment: pokazały cień mnie, mojemu partnerowi i wodzie - megatrefna seria musiała być).
A zrobiłam mnóstwo testów ;-)
Te z Allegro jedynie, mimo deklaracji wysokiej czułości, są jednak mniej czułe od aptecznych.
A zrobiłam mnóstwo testów ;-)
Te z Allegro jedynie, mimo deklaracji wysokiej czułości, są jednak mniej czułe od aptecznych.
Podziel się: