reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2014

Ja dziś bete poleciałam zrobić - 25 zł ale wyniki w czwartek/piątek bo do innego miasta wysyłają...

Na teście znów bladzioch, nic nie ciemnieje od 3 dni.

reklama
Dużo dużo prywatne laboratorium ale wyniki miałam w ciągu 2 godz wczoraj:-)
Lisica mój też nie ciemnieje tak bardzo a jestem już po terminie i beta przyrasta prawidłowo więc bądź spokojna:-)

Jak widać testy sa dobre na 1-2razy ja zrobiłam5
Wynik bety w czwartek musi P iść a 2 będę kiedy robić

W wielu miastach jest laboratorium Diagnostyka. Nie ma co biegać po drogich prywatnych laboratoriach. Ze zniżką cena 23,50 zł. Wyniki można sprawdzić przez internet (zazwyczaj u mnie są po 14, choć bywało wcześniej).

Annam - na pewno jest ok. Jakiej firmy test robiłaś?

Hej. Musze sie pożalic,mam dołaaaa. Jestem zmeczona. Niby test wczoraj wyszedł,@ miała byc 6. Ale brzuch przestałą bolec a temp spadła.....Boje sie ze @ przyjdzie a ta kreska to pomyłka....

Cyntia bete w czwartek mam zamioar zrobic a na tetsy czekam bo z allegro zamawiałam...

Ostatnia edycja:
test apteocare ale juz o nim e mysle, zrobilam bete wyniki dlugo ale sie zobaczy, wlasnie przyjaciolka pomaga mi zapisac sie do gin bo jest polozna (moja i tylko ona wie o testach) ciazko znalesc mi dobrego lekarza z terminami na juz. znalazlam prywatnie na marzec kwiecien jakas paanoja to chyba jest. :wściekła/y:

reklama
Ja zamawialam z allegro od użytkownika Twój Szkrab. Nigdy mnie nie zawiodły - tzn nie pokazały cienia przy braku ciąży. Za to najgorsze są według mnie Pink testy i PreTesty. Nieraz miałam cień cienia (z pinkami zrobiłam eksperyment: pokazały cień mnie, mojemu partnerowi i wodzie - megatrefna seria musiała być).
A zrobiłam mnóstwo testów ;-)
Te z Allegro jedynie, mimo deklaracji wysokiej czułości, są jednak mniej czułe od aptecznych.

Do góry