reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październik 2014

reklama
Chyba muszę zmienić laboratorium, bo ja za betę płaciłam 50zł. Dlatego pisałam, że to nie jest tanie badanie.
Zdaje się, że jest u mnie Diagnostyka, ale mój gin uznaje wyniki badań tylko z jednego lab (okazuje się, że mega drogiego), bo jak twierdzi ich jest pewien, a co do reszty to ciężko powiedzieć, bo różne rzeczy wychodzą w tych prywatnych laboratoriach.

Ja mam dziś nie najlepszy dzień. Mam nadzieję, że po wizycie humor mi się poprawi, a nie popsuje jeszcze bardziej.

Mój mąż w poprzedniej ciąży czasem się na mnie strasznie wkurzał, że jestem taka nieznośna. Teraz już wie o co chodzi, więc tylko się śmieje i pyta czy to hormony czy moja wrodzona złośliwość :-)

marrrtini, piękny Okruszek ;-)

Mnie akurat mdłości nie przekonują. Gdy w październiku wiedziałam już, że fasolka się nie rozwija od tygodnia i czekałam parę dni na zabieg też miałam ciągle mdłości.

Dziś są od rana. Do tego już schudłam niestety.

Mnie nie przekonują żadne dolegliwości bo niestety - jesteśmy tak skonstruowani, że wiele objawów sobie sami nadajemy. Ja już w poprzednim cyklu miałam "dolegliwości ciążowe", nie wspomnę że niedawno sobie przyspieszyłam @ o 10 dni :-/
Uwierzę jak zobaczę na usg.

Ja bardzo bym chciała żeby był już 2 trymestr wtedy będę spokojniejsza.

W listopadzie też miałam objawy ciążowe tzn. ból piersi i "metal" w ustach któregoś ranaka wszystko przeszło jak ręką odjął, wieczorem wiedziałam już dlaczego.

Jednak ta ciąż będzie inna i wszystkie latem będziemy narzekać na wielkie brzuchy i okropne upały :-D

Dziewczyny co mi radzicie
Mam termin do dobrej gin na marzec ok połowy a co teraz? Iść do tej co byłam ostatnio, szukać innego lekarza czy znaleść bliższy termin do tej nowej i iść prywatnie (wizyta ok 200 zł)

anecznik, oj oby te upały nas oszczędziły. To była moja zmora, zwłaszcza, że straasznie spuchłam. No i ja generalnie źle znoszę wysokie temp. A tu brzuch będzie jeszcze większy i w moim przypadku dziecko pod opieką.

annam, gdzie ty mieszkasz? Pierwsze słyszę o takich problemach z dostaniem się do gin. Cena wizyty też kosmiczna.

Łódź, do dobrego lekarza jest ciazko a jak znalazłam termin na 12,02 to wizyta osobno o usg osobno do zapłaty masakra

reklama
Do góry