reklama
sunovia
Fanka BB :)
Chyba muszę zmienić laboratorium, bo ja za betę płaciłam 50zł. Dlatego pisałam, że to nie jest tanie badanie.
Zdaje się, że jest u mnie Diagnostyka, ale mój gin uznaje wyniki badań tylko z jednego lab (okazuje się, że mega drogiego), bo jak twierdzi ich jest pewien, a co do reszty to ciężko powiedzieć, bo różne rzeczy wychodzą w tych prywatnych laboratoriach.
Ja mam dziś nie najlepszy dzień. Mam nadzieję, że po wizycie humor mi się poprawi, a nie popsuje jeszcze bardziej.
Mój mąż w poprzedniej ciąży czasem się na mnie strasznie wkurzał, że jestem taka nieznośna. Teraz już wie o co chodzi, więc tylko się śmieje i pyta czy to hormony czy moja wrodzona złośliwość :-)
marrrtini, piękny Okruszek ;-)
Zdaje się, że jest u mnie Diagnostyka, ale mój gin uznaje wyniki badań tylko z jednego lab (okazuje się, że mega drogiego), bo jak twierdzi ich jest pewien, a co do reszty to ciężko powiedzieć, bo różne rzeczy wychodzą w tych prywatnych laboratoriach.
Ja mam dziś nie najlepszy dzień. Mam nadzieję, że po wizycie humor mi się poprawi, a nie popsuje jeszcze bardziej.
Mój mąż w poprzedniej ciąży czasem się na mnie strasznie wkurzał, że jestem taka nieznośna. Teraz już wie o co chodzi, więc tylko się śmieje i pyta czy to hormony czy moja wrodzona złośliwość :-)
marrrtini, piękny Okruszek ;-)
Lisica.
Mnie nie przekonują żadne dolegliwości bo niestety - jesteśmy tak skonstruowani, że wiele objawów sobie sami nadajemy. Ja już w poprzednim cyklu miałam "dolegliwości ciążowe", nie wspomnę że niedawno sobie przyspieszyłam @ o 10 dni :-/
Uwierzę jak zobaczę na usg.
Uwierzę jak zobaczę na usg.
Ja bardzo bym chciała żeby był już 2 trymestr wtedy będę spokojniejsza.
W listopadzie też miałam objawy ciążowe tzn. ból piersi i "metal" w ustach któregoś ranaka wszystko przeszło jak ręką odjął, wieczorem wiedziałam już dlaczego.
Jednak ta ciąż będzie inna i wszystkie latem będziemy narzekać na wielkie brzuchy i okropne upały
W listopadzie też miałam objawy ciążowe tzn. ból piersi i "metal" w ustach któregoś ranaka wszystko przeszło jak ręką odjął, wieczorem wiedziałam już dlaczego.
Jednak ta ciąż będzie inna i wszystkie latem będziemy narzekać na wielkie brzuchy i okropne upały
sunovia
anecznik, oj oby te upały nas oszczędziły. To była moja zmora, zwłaszcza, że straasznie spuchłam. No i ja generalnie źle znoszę wysokie temp. A tu brzuch będzie jeszcze większy i w moim przypadku dziecko pod opieką.
annam, gdzie ty mieszkasz? Pierwsze słyszę o takich problemach z dostaniem się do gin. Cena wizyty też kosmiczna.
annam, gdzie ty mieszkasz? Pierwsze słyszę o takich problemach z dostaniem się do gin. Cena wizyty też kosmiczna.
reklama
sunovia
Ginekolog, Lodz Polska - ZnanyLekarz.pl ja tu widzę do wyboru do koloru, terminy nawet na jutro - nie wiem jak ceny.
Podziel się: