reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październik 2014

reklama
Ja jestem przeciwnikiem szczepieniu przeciw grypie. U mnie w domu nikt się nie szczepi i nikt na grypę nie choruje.
Zanim zdecydujesz dokładnie poczytaj o szczepionce, którą chcą Ci podać. Niestety nie mówi się za głośno o długofalowych skutkach ubocznych.

Annam - babo, nie rob już sikaczy! Ja bym zawału dostała w zeszłej ciąży jak zobaczyłam bladziocha. Poleciałam na bete i była ponad 2000!

Teraz też miałam ledwo widoczne kreski, a beta ładnie wychodziła. Siuski mogą być rozrzedzone przecież. I, o dziwo, testy poranne u mnie wychodziły słabiej niż popołudniowe czy wieczorne.

Zrób sobie betę. Jakiej firmy test robiłaś? Buziak i prztulasek na uspokojenie :*

Ostatnia edycja:
Niuniata ja bym nie robiła szczepienia. Mam w rodzinie taki przypadek, że dziewczyna będąc w ciąży się zaszczepiła i dziecko jest lekko autystyczne. Podejrzewają lekarze, że od szczepionki bo na samym początku ciąży ja zrobiła. A nawet jeśli nie od tego to ja bym była ostrożna. W końcu wszczepiasz sobie chorobę...

Ja też nigdy się nie szczepijam na grypę i nie zamierzam :-) jedynie to tylko na żółtaczkę 3 szczepionki przed zabiegiem musiałam mieć obowiązkowo bo jeszcze jak się urodziłam nie było obowiązku szczepienia :-)więc mogę spokojnie wybrać się na cc :p
Kobiety może jestem przewrażliwiona ale lewy jajnik dość mocno boli w nocy spać mi się dawał trochę się boję

reklama
Do góry