reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2014

Madziorrek - biedny piesek. Ze zwierzaczkami niestety tak jest, że nie mogą mówić i powiedzieć nam, że coś ich boli. Trzeba to sprawdzić.

Monarti - jak będziesz w rejestracji i pielęgniarka odmówi Ci choćby skserowania wyników, to powiedz, że dzwoniłaś do NFZ i powiedzieli, że to jest łamanie prawa. Powinno podziałać.

reklama
Asiulka – ja takie upławy miałam w pierwszej ciąży i dopóki nie swędzi to raczej ok.

Rjoanka – szczęściaro, ja zaczynam z 7 kg nadwagi:cool:

Judy – ale Ty chcesz prowadzić przez te 800 km?:szok:

T ja juz mam 14 kg na plusie!!!!!!! Wiec jestem tu nie do przebicia jak zaczelam brac tbl a bylo ich az 8 tbl przez dwa tygodnie miedzy 1 a druga wizyta 2 kg ;/ taka moja natura ;/ ale zrzuce po ciazy wtedy 26 kg przybralam 20 zrzucilam to i teraz dam rade

Ja mam 2-3kg na + ale apetyt taki mnie dopadł ostatnio że boję się że znowu skończy się na 20+ ehh://

Hihi z mojej drzemki popołudniowej wybudził mnie fajny sen kończący się wiadomo jak:zawstydzona/y: w tamtej ciąży tak miałam i teraz widzę znowu się zaczyna:p Mój mąż będzie zły bo nie będę go potrzebować:)

Mdłości mnie nie męczą (nagroda za poprzednią ciążę gdzie kibelek był mój trzy razy w trakcie jedzenia obiadu), a jak już coś to od razu jest bieg na kibelek i takie ble ble na pusto i po mdłościach;) Średnio zdarza mi się to raz na dwa dni;)

Głowa mnie boli:/ I soczku mi się chce takiego naturalnego ale nie chce mi się jechać do sklepu:p W dodatku jutro mam zjazd w szkole i wyjeżdżamy z domu o 6:00 a wracamy przed 22:00 bo mamy prawie 100km do szkoły:((( I będę musiała poratować się kawką jakąś bo usnę na zajęciach:p Ale na co dzień nie piję więc chyba nie zaszkodzi...:)

A ja nie wiem co zrobić, by przytyć :/ Bardzo bym chciała. Najpierw schudłam. Teraz nadrabiam. Od wagi wyjściowej przytyłam pół kilograma :/ Moje BMI to 19, czyli nie za dużo. Jem śniadanie, drugie śniadanie, obiad, podwieczorek, kolację. Porcje raczej małe w sensie max 2 kanapki na raz. Nie jestem w stanie zwiększyć porcji. Obiad i tak jem na raty.
Chciałabym przytyć z 10-15 kg. Martwi mnie, że zaraz skończę 12 tydzień, a waga za mało skoczyła.

hej :)
ja dzisiaj byłam na badaniach krwi, wyniki w poniedziałek, zapłaciłam 230 zł :( masakra jakaś!!!!!

Cyntia, Ty się ciesz kochana bo ja już na siebie nie mogę patrzyć, mam wrażenie że wyglądam jak słoń :( ja mam na plusie 3 kg :(

Cyntia85 ja bym się nie przejmowała za małym przyrostem wagi lepiej się przejmować za duzym;) Ja w ciąży z młodym przytyłam 1kg do 6 miesiąca - lekarz marudził:p A potem jadłam tak samo a poleciało 19kg w 3 miesiące:szok: A młody dobrze się rozwijał i w 38tc urodził się z wagą 3800g;)

reklama
Hej dziewczynki, dziś mam dzień do bani. W pracy nerwówka, zreszta od 2 dni, nie ma to jak praca z klientami. A po powrocie moje "ulubione" miejsce to toaleta :/ Masakra. Mój kochany mężuś wziął się za sprzątanie mieszkanka, za co jestem mu niezmiernie wdzięczna, bo sama bym nie dała rady.

Do góry