reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październik 2014

reklama
bete robilam pierwszy raz wiec nie wiem jaka byla na poczatku.ale za dobrze ona nie wyglada.wczoraj wieczorem zauwarzylam pierwszy rozowawy sluz na wkladce i caly czas sie utrzymuje wiec dobrze nie jest,zwlaszcza ze gin powiedzial ze tak moze sie stac:albo sama poronie albo zabieg.

Zrób bete jeszcze raz w poniedziałek jesli wynik będzie niższy to niestety... Ale jesli będzie przerastał to moze oznaczać ze owulacja sie trochę przesunęła i ciaza jest troszkę młodsza. Sama nie dawno straciłam swoją pierwsza ciąże, wiem co to za uczucie. Mam nadzieje ze ci sie uda i będzie wszystko dobrze. Trzymam kciuki :)

Witam,
Jestem waszym zewnętrznym moderatorem i jednocześnie administratorem forum, mam prośbę, żebyście ustaliły między sobą wewnętrznego moderatora, który będzie pilnował porządku na wątkach.
pozdrawiam
J@god@

p.s. ja też mam październikowe dzieciątko - w tym roku 5 lat skończy :-).

Maniek&Maniek - no fakt, w tym CM gdzie ja chodzęgodziny wizyt na NFZ są od 9 do 11 lub 10 do 12. Ale... są przepisy wg którychpracodawca ma obowiązek zwolnić pracownicę na taką wizytę lekarską jeśli nie dasię jej ustalić w godzinach poza pracą. Ja w pierwszej ciąży notorycznie z tegokorzystałam.
Asiulka - mnie strasznie ciągnie na kiszone:-D. codziennie jemalbo ogórki, albo kapustę, albo jedno i drugie:-D. Za to odrzuciło mnie od owsianki,kurcze, a tyle eko-płatków mam pokupowanych. :-(Takiego obrotu spraw nieprzewidziałam. Nawet jeszcze niedawno na swoim blogu pisałam, że jestem owsiankowympotworem i bach, nie wejdzie:no:.
agatka - My na kwietniówkach mieliśmy dziewczynę, któraurodziła 17.05, tyle ciąża była młodsza. I też jej na początku lekarz mówił, żenic z tego nie będzie, ale ona za nasza radą poczekała i poszła jeszcze raz naUSG i dzidzi było tylko mniejsze. W pracy też koleżanka ma syna poczętego kilkadni przed spodziewanym okresem i też przez pierwsze dwa miesiące przeżywałamocno bo mówili jej lekarze że dziecko się nie rozwija. Nie chce robić złudnychnadziei, ale nie poddawaj się. Dobrze pamiętam, że masz wizytę w poniedziałek?

Wiec dziewczynki jak z tym moderatorem? Sunovia Cyntia zgadzacie sie ?
Agatka poczekaj mi lekarz powoedziwl ze nic z tego i co ? Okazalo sie ze o 2 tyg ciaza mlodsza♡
Pscolka ja to teraz to wszystko jem slodyczy mi sie zachcialo i wyrzuty sumienia mam cala czekolade zjadlam i mnie mdli

Laski umieram, mam zawalone zatoki, glowa mnie boli i z nosa leci :( przyszlam dzis do pracy, ale ledwo sie na nogach trzymam:-(mam nadzieje, ze mi zaraz przejdzie :-(

Milego weekendu :)

No to w końcu i ja dołączam do szczęśliwych przyszłych październikowych Mam :)
śledzę na bieżąco wątek, ale chciałam dołączyć do Was gdy już będę wiedzieć ze z Naszym groszkiem wszystko dobrze. I tak z OM wychodzi nam 8t2d z usg 7t2d także troszkę wcześniej, termin porodu (jejciu jak to brzmi) mamy na 16.10.
To nasza pierwsza ciąża, w rodzinie z każdej strony atakowały nas bliźniaki, ale my mamy jedno serduszko :)
Jejku klepie i klepie, a nawet się nie przedstawiłam, jestem Aga, mam 27lat, szczęśliwa małżonka od IX.2013 także na brzuszek czekaliśmy nie całe 6m-cy.
Niestety mnie meczą wymioty, zaparcia, bolę i nadwrażliwość piersi i jestem mega wyczulona na zapachy, co przy mocniejszych zapach kończy się migreną, i zaburzeniami wzroku... ale to wszystko dla naszej fasolki wiec mogę cierpieć byle z bąbelkiem było wszystko dobrze...
Bardzo mi przykro kasiaiic, Lisica, na_cik, martaha123, annam03,
Miętowa
dziewczyny trzymajcie się :* tule Was mocno!!

Jeszcze raz witam :)

reklama
Karina26 - ja wyniki miałam tego samego dnia.

A zgadzam się na moderatorkę :-) Jestem codziennie i czytam wszystkie posty. Chyba podołam ;-) A jakby co to się będziemy zmieniać, oki?

Do góry