Karola6488
Początkująca w BB
Jak bylysmy na szczepieniu to lekarka mówiła, że są plasterki znieczulające łagodzące ból podczas szczepień albo właśnie pobierania krwi
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Któraś mama pisała że jest problem z kupką na kp...
Ja wczoraj w tej sparwie byłam u lekarza ( swoją drogą bardzo dobry) powiedział mi że broń boże grzebać termometrem bo można coś uszkodzić, polecił mi kupić gumową gruszkę taka jak były dawniej posmarować linomagiem gruszkę i odbyt i delikatnie wsadzić i kręcić kółeczka ( gruszka jest gumowa, elastyczna i nie zrobi krzywdy) Wczoraj wieczorem tak zrobiliśmy a dzisiaj po 8 dniach była kupka Prosił mnie też żeby nie dawać dziecku czopków bo dzieci się szybko przyzwyczajają i potem same nie chcą robić. Dowiedziałam się też że mleko mamy jest przez dziecko prawie w 100 % przetwarzane więc dziecko nie ma z czego zrobić kupki, jeśli dziecko nie płacze jest pogodne i je to do tygodnia może nie robić