ja chciałabym zostać w domu z córą do roku, więc mamy jeszcze trochę czasu- chociaż fakt, powinno się zadbać o to, żeby chętnie zostawała z kim innym wcześniej.. ostatni tydzień mój mąż z nią zostawał rano i nie było problemu, babci widać jeszcze na tyle nie zna, żeby czuć się dobrze i nie tęsknić za mamą
reklama
monia090
Fanka BB :)
U nas dzisiaj piekna pogoda wiec troche pospacerowalysmy. Az sie nie chcialo do domu wracac. Od rana byly juz trzy cycania wiec jestem zadowolona :-) ostatnie troche z krzykiem ale w koncu zalapala. Dalam butle w celu sprawdzenia czy jest najedzona ale pogardzila
Ja jestem na rocznym macierzynskim a pozniej corcia najprawdopodobniej pojdzid do zlobka. Nawet nie chce myslec jak to bedzie. A moze uda sie z taka dochodzaca niania cos wykombinowac, bo moj pracuje na zmiany i czesto jest w domu. Jeszcze mam czas zeby sie zastanowic.
Ja jestem na rocznym macierzynskim a pozniej corcia najprawdopodobniej pojdzid do zlobka. Nawet nie chce myslec jak to bedzie. A moze uda sie z taka dochodzaca niania cos wykombinowac, bo moj pracuje na zmiany i czesto jest w domu. Jeszcze mam czas zeby sie zastanowic.
Karola6488
Początkująca w BB
Witam wszystkie mamuśki u mnie Kajtek dziś jakoś kiepsko śpi 2 drzemki po 30 min i koniec, teraz przysnęła to mogę trochę w necie pobuszować. U nas nocka super, mała spała od 21 do 7 później jedzonko i dalej spanko do 9.30. Mała dziś 1 raz zainteresowała swoim pieskiem patrzyła się na nią i gadała do niej z 15 min . Ja też od razu zdecydowałam się na roczny urlop, a później nie wiem co będzie bo do żłobka nie chciałabym jej oddawać, teściowa się zadeklarowała że będzie z nią siedzieć, ale tego też bym nie chciała bo mnie denerwuje . W pewnym okresie też myślałam, że Kaja ma skazę białkową, okazało się, że to był trądzik noworodkowy i musi samo przejść. Co do wagi to mi zostało 4 kg do wagi z przed ciąży, a wolałabym żeby spadło trochę więcej, więc muszę się sama o to postarać
Karola6488
Początkująca w BB
Cyntia85 może śni mu się jak to mówi mój mąż gdy Kaja budzi się z płaczem koszmar w postaci "pustych cycków"
monia090
Karola a u nas bylo odwrotnie. Polozna powiedziala, ze to tradzik a okazalo sie, ze skaza.
Askar moze sie odmieni naszym dzieciom i znow polubia cycanie.
Linka a u nas jakis dzien spania dzis. Od 11 do 14 i od 16 jeszcze spi. Ciekawe o ktorej usnie wieczorem :-\
Askar moze sie odmieni naszym dzieciom i znow polubia cycanie.
Linka a u nas jakis dzien spania dzis. Od 11 do 14 i od 16 jeszcze spi. Ciekawe o ktorej usnie wieczorem :-\
wawka2013
U nas noc super. Młoda spala od 21 do 8 rano, jadła o 23, 6 rano.
Ale mnie czasem wkurza starsza córka. Lata po chacie i się wydziera i budzi młodsza córkę. Koszmar. Teraz też mi ja obudziła. My jutro mamy pobranie krwi, mam nadzieję, że nie będzie problemu z pobraniem.
Ale mnie czasem wkurza starsza córka. Lata po chacie i się wydziera i budzi młodsza córkę. Koszmar. Teraz też mi ja obudziła. My jutro mamy pobranie krwi, mam nadzieję, że nie będzie problemu z pobraniem.
reklama
betti_88
Fakt tesciowa sie "psuje" po przyjsciu na swiat wnuka/wnuczki. Wszystko wie lepiej ubieraj cieplej to standard.
Monia i Nina dajcie znac po wazeniu.
Askar u mnie miesni brzucha tez brak. Ale od dzis cwicze po troszku brzuszek, laczac to z zabawa z hania. Leze na lozku hanie klade na piszczelach i robimy samolocik ona ma radoche i ja pozytek. Pozniej lezy mi jeszcze na udach przy zgietych nogach i robie brzuszki.
Moja to niechetnie idzie do babc, najlepirj jej u mamy i taty, ale ja najchetniej tez bym jej nikomu nie oddawala Do pracy wracam po roku. Nie chce jeszcze o tym myslec. Chyba ze po roku zdecudujemy sie na drugie. Zobaczymy jak ten lobuz bedzie sie chowal
Cyntia a gdzie zamawialas to kolko i ile kosztuje?
Karola moj R jak Hania smieje sie przez sen mowi ze sni jej sie ze mama ma 3 cyce pelne mleka
W dzien dzisiaj moja pospala na spacerku 2h i pozniej popiludniu 1h w aucie i troche przy cycu przysypiala. Dalej gardzi spaniem w domu w dzien. Dobrze ze w nocy chociaz spi. Teraz juz po kapieli zjadla i zasnela przy cycu.. Zaraz ja odkladam do lozeczka i ide gotowac zupe bo w dzien pewnie bedzie ciezko.
Spokojnej nocy wszystkim :d
Monia i Nina dajcie znac po wazeniu.
Askar u mnie miesni brzucha tez brak. Ale od dzis cwicze po troszku brzuszek, laczac to z zabawa z hania. Leze na lozku hanie klade na piszczelach i robimy samolocik ona ma radoche i ja pozytek. Pozniej lezy mi jeszcze na udach przy zgietych nogach i robie brzuszki.
Moja to niechetnie idzie do babc, najlepirj jej u mamy i taty, ale ja najchetniej tez bym jej nikomu nie oddawala Do pracy wracam po roku. Nie chce jeszcze o tym myslec. Chyba ze po roku zdecudujemy sie na drugie. Zobaczymy jak ten lobuz bedzie sie chowal
Cyntia a gdzie zamawialas to kolko i ile kosztuje?
Karola moj R jak Hania smieje sie przez sen mowi ze sni jej sie ze mama ma 3 cyce pelne mleka
W dzien dzisiaj moja pospala na spacerku 2h i pozniej popiludniu 1h w aucie i troche przy cycu przysypiala. Dalej gardzi spaniem w domu w dzien. Dobrze ze w nocy chociaz spi. Teraz juz po kapieli zjadla i zasnela przy cycu.. Zaraz ja odkladam do lozeczka i ide gotowac zupe bo w dzien pewnie bedzie ciezko.
Spokojnej nocy wszystkim :d
Podziel się: