reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2014

Judy u nas plot sasiada polegl ostatniej nocy, dobrze ze nasze auta stoja po drugiej stronie. A na ciasto zapraszam;) nawet dwa upieke.

reklama
Nawet u nas wczoraj wiało bardzo chociaż tu nigdy nie wieje. Ale za to teraz jest super pogoda - 15 stopni i wiosna :) tak to mi sie podoba :D
ale od jutra ma zacząć padać i sie ochładzać.
Chociaż dziś wykorzystamy, szczególnie, ze małż w domu i ma milion pomysłów :)

Dobra, pobrałam mocz do badania i przy okazji kupkę, bo Adi zrobił niespodziankę. Wczoraj na wieczór robił i, o dziwo, dziś też i to podwójną dawkę :D
Lecę na spacer. U nas 11 stopni!

Ania jeszcze chwila i Twoj synek bedzie spal jak susel;) glowa do gory. Z czega co zaobserwowalam to forumowe dziewczynki szybciej przesypiaja noce. Ale co sie dziwic jak chlopy to wiecznie glodomory.

Cyntia ale Ci fajne, u nas tak wieje nadal ze balabym sie ze wozka nie utrzymam.
My za godzine ruszamy, jeszcze ostatnie przygotowania.

Renisus moj Olek jest wyjatkiem wsrod chlopcow bo jak go kapie miedzy 19-20 pozniej karmie, odkladam niespiacego,zasypia i spi do 4 lub 5, karmie go i przewikam w 15min odkladam do lozeczka,zasypia sam i spi do 7 lub 8, karmie 7 minut odkladam i spi do 10 lub 11.Nie zapeszajac...

Nianiusia: do pomocy mam moją mamę i nianie. Samemu to raczej niewykonalne. Z niewyspania i frustracji robię sie niebezpieczna dla otoczenia więc wsparcie muszę mieć. A z tą małą różnicą wieku to tak właśnie chcieliśmy, by starszą nie była sama w dorastania. Napatrzylam się na dzieci mojego rodzeństwa, które są jedynakami i dziękuję bardzo.

reklama
Miałam popsioczyć na męża, ale stwierdziłam, że najpierw zadzwonię do laboratorium. Dziś wysłałam Pawła do laboratorium szpitalnego z próbką moczu i kału. Tam babki powiedziały, że nie robią badania ogólnego kału, ale mogą zrobić na resztki pokarmowe lub na lamblie. No to Paweł stwierdził, że skoro próbka pobrana, to zbada na lamblie. Opitoliłam go po co wydawał na takie coś kasę, bo jak u niemowlaka lamblie miały by być.
Zadzwoniłam do labo upewnić się czy nie mają tego badania ogólnego czy mąż coś namieszał, a ta, że wyszły te lamblie :( Kuźwa i nie wiem co teraz :( Co za paradoks - ja mam schizę na punkcie mycia rąk po wszystkim....

Do góry