reklama
Dziewczyny, jak w bezbolesny sposób zakończyc laktacje w piersiach?
xjennyx
Fanka BB :)
Nawet u nas wczoraj wiało bardzo chociaż tu nigdy nie wieje. Ale za to teraz jest super pogoda - 15 stopni i wiosna tak to mi sie podoba
ale od jutra ma zacząć padać i sie ochładzać.
Chociaż dziś wykorzystamy, szczególnie, ze małż w domu i ma milion pomysłów
ale od jutra ma zacząć padać i sie ochładzać.
Chociaż dziś wykorzystamy, szczególnie, ze małż w domu i ma milion pomysłów
ania1978k
boze jak ja wam zazdroszcze tych nocy mój synek budzi sie bardzo czesto chodze jak zombi
renisus
Ania jeszcze chwila i Twoj synek bedzie spal jak susel glowa do gory. Z czega co zaobserwowalam to forumowe dziewczynki szybciej przesypiaja noce. Ale co sie dziwic jak chlopy to wiecznie glodomory.
Cyntia ale Ci fajne, u nas tak wieje nadal ze balabym sie ze wozka nie utrzymam.
My za godzine ruszamy, jeszcze ostatnie przygotowania.
Cyntia ale Ci fajne, u nas tak wieje nadal ze balabym sie ze wozka nie utrzymam.
My za godzine ruszamy, jeszcze ostatnie przygotowania.
magda6m
Renisus moj Olek jest wyjatkiem wsrod chlopcow bo jak go kapie miedzy 19-20 pozniej karmie, odkladam niespiacego,zasypia i spi do 4 lub 5, karmie go i przewikam w 15min odkladam do lozeczka,zasypia sam i spi do 7 lub 8, karmie 7 minut odkladam i spi do 10 lub 11.Nie zapeszajac...
wawka2013
Nianiusia: do pomocy mam moją mamę i nianie. Samemu to raczej niewykonalne. Z niewyspania i frustracji robię sie niebezpieczna dla otoczenia więc wsparcie muszę mieć. A z tą małą różnicą wieku to tak właśnie chcieliśmy, by starszą nie była sama w dorastania. Napatrzylam się na dzieci mojego rodzeństwa, które są jedynakami i dziękuję bardzo.
reklama
Cyntia85
Miałam popsioczyć na męża, ale stwierdziłam, że najpierw zadzwonię do laboratorium. Dziś wysłałam Pawła do laboratorium szpitalnego z próbką moczu i kału. Tam babki powiedziały, że nie robią badania ogólnego kału, ale mogą zrobić na resztki pokarmowe lub na lamblie. No to Paweł stwierdził, że skoro próbka pobrana, to zbada na lamblie. Opitoliłam go po co wydawał na takie coś kasę, bo jak u niemowlaka lamblie miały by być.
Zadzwoniłam do labo upewnić się czy nie mają tego badania ogólnego czy mąż coś namieszał, a ta, że wyszły te lamblie Kuźwa i nie wiem co teraz Co za paradoks - ja mam schizę na punkcie mycia rąk po wszystkim....
Zadzwoniłam do labo upewnić się czy nie mają tego badania ogólnego czy mąż coś namieszał, a ta, że wyszły te lamblie Kuźwa i nie wiem co teraz Co za paradoks - ja mam schizę na punkcie mycia rąk po wszystkim....
Podziel się: