reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2014

Moze najpierw skocz z tymi wynikami do lekarza i zobacz co powie, bo to aż dziwne, ze badań kału nie robią, robia tylko na to jedno i to akurat jest. Albo jakis błąd w badaniu?

reklama
Cyntia: zdecydowanie powtórz badanie. Moja mama była laborantka. Jak nam posiew kału U corki jalowy wyszedł (czytaj: w jelicie nie ma żadnych bakterii, co jest niemozliwe) to mi trochę naopowiadala o pracy w laboratorium. Na spokojnie powtórzcie badanie ale w innym laboratorium. A dlaczego badaliscie kupe?

Ostatnia edycja:
Mały coś ostatnio się męczy z brzuszkiem, dlatego zbadaliśmy....
A badaliśmy w laboratorium szpitalnym - tam, gdzie Justine była z Kubusiem.

Cyntia: mi jak zbadali krew w szpitalu to mi cesarskie chcieli robić w 6 miesiącu ciąży bo wyszło im, ze mam hemoglobine na poziomie 4 i ze mam krwotok wewnętrzny. Jak powtórzyli badanie to wynik był 11.

Rozkroilam na 4 i dałam małemu bo coś się męczył.
Zrobił w sekundzie ale takiego kleksika,a potem poszedł jakiś śluz,ale mam nadzieję ze to z tego czopka było bo pierwszy raz takie cosik widziałam

reklama
Do góry