reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2014

Goska, to było x stron temu, ale dopiero mam chwilę, żeby odpisać -my tak samo usypiamy i też nie ma problemu. Jedyne co, że ze smoczkiem, ale tym się będę martwić później. Płacz jest tylko, jak jest zbyt zmęczona, żeby zasnąć.

Judy, ciesz się. Moja raz przespała 12h i też się obudziłam zdezorientowana:szok: A teraz chyba jej się zegar biologiczny ustawia, bo bez względu, o której jest ostatnie karmienie, to 6:30 wstaje, chce jeść, a potem się bawić:-D No więc już powoli godzę się z myślą, że o tej godzinie przyjdzie mi wstawać w tym roku. Śpiochem nie jestem, ale lubię pospać do 8:tak: No, niedługo już będzie jasno rano, to będzie lepiej! Zawsze mogłoby być gorzej.

Jakoś dałam radę z tymi paznokciami młodej, ale nie było łatwo. Na raty. Dobrze, że u stóp wolniej rosną.

U nas też wieje i my już po spacerku. Dziś też 8km:-) Wy ćwiczycie Chodakowską, to ja chociaż spacerować muszę. Kotulcia, dzięki za linka -jak będę miała dostęp do stacjonarnego, to też spojrzę na te ćwiczenia.

Cyntia, uśmiałam się. Też gadam do kupy:cool2: i dopinguję przy tym młodą "dawaj, dawaj"! A jak kicha, to jeszcze wyganiam zarazki. Haha. Ja tam jestem zdania, że pozytywne nastawienie ma znaczenie, a samospełniające się proroctwo działa;-)

reklama
Dawno mnie tutaj nie było:( na pleśniawki polecam Aphtin kosztuje pare groszy a jest naprawde skuteczny. Czysty gazik zawijam na palec, leje na to 1 lub 2 krople i pedzluje buzie. 1 strone 1 gazikiem i do drugiej biore kolejny i robie tak samo zeby nie roznosic bakterii:)

Wiem, że mamy jeszcze czas, ale może stworzyłybysmy podtemat " rozszerzanie diety maluszka" co wy na to? Mnie osobiście bardzo interesuje tematyka żywienia i poszerzania diety. Chętnie bym sie dowiedziała też paru rzeczy.

Cyntia kochana co o Tym myślisz :)?

Mizzah bardzo dobry pomysł. Ja co prawda do skończenia przez małą 6go m-ca nic nie podam oprócz piersi ale jestem ciekawa jak to się zmieniło od kiedy Laura była malutka :-)

reklama
A czemu do szóstego miesiąca nic? Obawiacie sie o alergie?
Bo ja myślałam zacząć z marchewka jak już będzie można. Ale kompletnie nie mam pojęcia.

Do góry