renisus
Fanka BB :)
Sunovia mojej raz sie zdazylo zasmiac sie w glos. Do teg pory to guga, piszczy, kaszle i robi tak jak lew, takie laaal. Szczegolnie jak chce ja kremem posmarowac albo nos jej czyszcze, i probuje mnie wtedy ugryzc. Smiejemy sie, ze mnie starszy.
Sunovia a jak smoczkowanie u Was?
Goska ja sie ludze, ze jak zaczne wprowadzac stale pokarmy to to sie zmieni.
Domka a wieczorem jak usypiasz?
Marrika brawa dla Aurelci, mowila ze silna i zdolna pieknisia jest. Moja zaczyna z lezacej pozycji rwac sie do siedzenia. Wlasciwie jak siedzi na kolanach to niechce sie juz opierac. Tesciowa na sile kaze ja stopwac, a ja uwaza ze jak chce niech cwiczy. Przeciez ja trzymam caly czas i nie powole jej sie wymknac.
Judy a jak mata? Niezacheca do lezenia na brzuszku? Zapomnialam Ci napisac, moja lubi przed soba lusterko albo moj telefon czy tableta, tak ze moze sie widziec. Usmiecha sie nawet wtedy i jakos to ja zacheca.
a to zdjecie z dzisiaj; alez te nasze dzieci szybko sie zmieniaja.

Jenny my tez mamy ksiezyc, ale nawet nie chce na niego spojrzec
Sunovia a jak smoczkowanie u Was?
Goska ja sie ludze, ze jak zaczne wprowadzac stale pokarmy to to sie zmieni.
Domka a wieczorem jak usypiasz?
Marrika brawa dla Aurelci, mowila ze silna i zdolna pieknisia jest. Moja zaczyna z lezacej pozycji rwac sie do siedzenia. Wlasciwie jak siedzi na kolanach to niechce sie juz opierac. Tesciowa na sile kaze ja stopwac, a ja uwaza ze jak chce niech cwiczy. Przeciez ja trzymam caly czas i nie powole jej sie wymknac.
Judy a jak mata? Niezacheca do lezenia na brzuszku? Zapomnialam Ci napisac, moja lubi przed soba lusterko albo moj telefon czy tableta, tak ze moze sie widziec. Usmiecha sie nawet wtedy i jakos to ja zacheca.
a to zdjecie z dzisiaj; alez te nasze dzieci szybko sie zmieniaja.

Jenny my tez mamy ksiezyc, ale nawet nie chce na niego spojrzec