reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2014

reklama
Dzięki dziewczyny już myślałam że zaczynam świrowac :-o muszę trochę zadbać o higienę snu bo mała śpi tak w miarę dobrze ale ja zarywam noce na sprzątanie :-/

Kotulcia kupa na kp nie powinna być cuchnaca. Wiadomo może śmierdziec siarka. Ale jeśli cuchnie to znaczy że coś się dzieje w jelitach. Przy jelitowkach też tak cuchnie więc nie musi to być nic groźnego. A kupa na mm ma już inny zapach, wiadomo. Na tym się nie znam, mówię tylko co mi w szpitalu mówili.

Słyszałyście o tej położnej w Krakowie, ktora przy porodzie upuściła noworodka? Podobno miała buty na koturnie i wzięła dziecko, potknęła sie- dzidzius walnął o ścianę i spadł na podłogę... Ma złamany obojczyk i kosc przedramienia :(

Marika- proponuje dzisiaj isc szybciutko spac :) moze gorąca kapiel, herbatka na dobre lulu i jutro meldujesz sie wyspana:)

Garmelka - tak słyszałam, masakra. Aż mnie krew mrozi :/ Ja słyszałam od koleżanki, że położna przyszła do niej na porodowke z gigantycznymi tipsami ! :/

Marrika - sen to podstawa. Musisz znaleźć chwilke dla siebie, zrelaksować się. Kiedy Mała idzie do szpitala? Znacie już termin?

Magda6m - ja polecam floractin jest podobny do diclofor a kosztuje zaledwie 8 zł.

Jenny - ale kosmiczny smok :) a moglabys pokazać jaki on jest z profilu / z boku. Czy języczek jest okrągły czy płaski.

Kotulcia - dobrze pamiętam Wy na mm jesteście?

Ostatnia edycja:
No nie dalam bo przez parę dni naprawdę mało ulewala. Ale dziś. ...szkoda gadac. Dwa razy ja przebieralam. A u Ciebie sprawdza się?

Jenny kupilam juz, ebay to moj najlepszy przyjeciel. On na taki cycek wyglada, mam nadzieje ze jej podpasuje. A jak nie to bedzie do kolekcji.

reklama
Do góry