reklama
Cyntia85
Fanka BB :)
Adi padł od płaczu mi na rękach, ale muszę go bujać :/ Więc mam tańca-przytulanca, a w tle muzę z tv.
Rany - ciągle ta reklama o włączaniu niskich cen
Ale zazdroszczę tym, co dziś mają jakieś %
Mizzah - zaakceptowane
A która to Joanna Z?
Rany - ciągle ta reklama o włączaniu niskich cen
Ale zazdroszczę tym, co dziś mają jakieś %
Mizzah - zaakceptowane
A która to Joanna Z?
Ostatnia edycja:
sunovia
renisus, nie, nic jej nie dawalam. Nie płacze, aktualnie bawi się na macie. Wcześniej przysnela u męża na rękach, ale co petarda to się wybudzala z płaczem. Ale to takie minutowki, zaraz się uspokajala, tylko ostatecznie zrezygnowała ze snu. Za pół godz kąpiel, zobaczymy co to wyjdzie z tego spania.
renisus
Cyntia mialam juz pytac dlaczego nie lykniesz nawet winka, ale przypomnialo mi sie ze Adik budzi sie jeszcze w nocy. Tak w ogole to zauwazylam, ze nasze forumowe dziewczynki lepiej przesypiaja noce od chlopcow. Zwrocilyscie na to uwage? Nawet ta moja znajoma co rodzila 10 dni przede mna, karmi mm i ciagle wstaje co 3h w nocy. Chyba chlopcy sa wiekszymi glodomorkami.
Sunovia to super, ze ladnie znosi szczepienie. Ja podalam przy pierwszym paracetamol a teraz nie wiem czy podawac.
Wlasnie dzwonia znajomi, Ci od tego chlopczyka i chca sie do nas wbic na impreze. Buuuu, niechce gosci dzisiaj.
Sunovia to super, ze ladnie znosi szczepienie. Ja podalam przy pierwszym paracetamol a teraz nie wiem czy podawac.
Wlasnie dzwonia znajomi, Ci od tego chlopczyka i chca sie do nas wbic na impreze. Buuuu, niechce gosci dzisiaj.
reklama
agniecha83
Cyntia, ja tez wysłałam zaproszenie
Garmelka, pytałaś o chrzciny. jeszcze nie chrzciliśmy, planuję na święta wielkanocne
u nas tez zaczynają strzelać. My mieszkamy blisko rynku i juz widze te tłumy tam podążające. Mam nadzieję, że Hania nie będzie sie budzić. Mati przespał się godzinką i ma zamiar czekam do północy
Garmelka, pytałaś o chrzciny. jeszcze nie chrzciliśmy, planuję na święta wielkanocne
u nas tez zaczynają strzelać. My mieszkamy blisko rynku i juz widze te tłumy tam podążające. Mam nadzieję, że Hania nie będzie sie budzić. Mati przespał się godzinką i ma zamiar czekam do północy
Podziel się: