reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2014

reklama
Tylko nie przenoscie sie na fb, bo pierwszy raz w życiu pożałuje ze go bojkotuje !!!

Gabi po raz pierwszy zbojkotowala posiłek wieczorny. Wyla z cyckiem w buzi. Dostała smoka i sie uspokoiła, wlasnie odpływa. Dziwne.

Już strzelają, ale bardziej martwią mnie nowi sąsiedzi z dołu. Nie wiedziałam, ze taki sprzęt grający mają, podłoga chodzi. Jak dobrze pójdzie nie usłyszymy fajerwerków :-/

Próbowałam zmienić temat petardami, ale się nie udało;-) Pewnie, każdy ma własne zdanie i może je wypowiedzieć. W każdej opini są jakieś racje. Śmiesznie jest się przysłuchiwać takim dyskusjom z boku. Nas temat nie dotyczy, bo jesteśmy protestantami (no, niedokładnie od Lutra, ale blisko) i chrzest przyjmuje się jako osoba dorosła. I problem z głowy.

cześć Kochane babeczki :)

Przepraszam, że ostatnio mnie mniej ale przedszkole zamknięte, mąż ciągle w pracy a ja sama z dzieciakami, jak mała śpi to staram się coś ugotować, wyprać i czasu bra. Ale jeszcze tydzień i wszystko wróci do normy :)

My siedzimy sobie w domku sami. Moi rodzice nas zapraszali ale mi się szczerze mówiąc nigdzie nie chce ruszać tyłka. Byliśmy na zakupach, kupiliśmy Picolo i Gin Lubuski :)
Teraz delektuje si ę chwila bo dwójka dzieci mi się uspała. Hania coś cały dzień dzisiaj marudna. Przysypiała na chwilę i po 20 min juz po spaniu. Mati tez ją budzi a nie udało mi się dzisiaj wyjść na długi spacer.

Garmelka, dopiero doczytałam o Twoim śnie :) Spoko, spoko, już niedługo wpadnę na śniadanko :)

Katinka, ciesze się, że napisałaś i że m się ogarnął :) Też wysłałam Ci zaproszenie

Co do wiary, to to jest sprawa indywidualna i nie ma co dyskutować. Mój m jakiś czas temu sie zbuntował i jest nawet zły na wiarę. Po części go rozumiem, ja wierzę ale do kościoła rzadko chodzę, jak poczuję potrzebę. Poprostu wkurzają mnie księża i to w jakich luksusach żyją. wiara jest w sercu a nie w kościele. Takie mam zdanie.

Życzę Wam szczęśliwego Nowego Roku!!!!!!!! Żeby nasze pociechy zdrowo rosły a mężowie byli grzeczni :)

Rjoanka, też nie masz FB? Bojkotuję od lat, ale jestem bliska złamania, bo zaczynam się czuć wykluczona. I nie chodzi o znajomych, ile informacje o świecie:laugh2:

asz, byłam kiedyś na takim chrzcie - wchodzi się do basenu z wodą i zanurza w całości, tak? Bardzo fajne przeżycie, cała oprawa itd.

Nasi sąsiedzi z góry chyba też robią imprezę. Rok temu balowali do 7 rano!

A ja właśnie sobie uświadomiłam, ze cała nasza paczka szykuje się na bal sylwestrowy, a ja myje kibel. Się zachciało być matką polka hehe ;-)

Haha Sunovia dobre ;) Moze zrob sobie mini party w domu? My mamy kolacje za chwile a potem chipski i sajgonki i babeczki;)
Ja wcisnelam mala czarna, zrobilam make up, L tez sie szykuje. I bedziemy sie goscic do 24;) Tylko Kulke musimy jeszcze wykapac.

reklama
Rjoanka, sunovia: współczuję sąsiadów. Ja od miesiąca na nowym mieszkaniu i jeszcze nie wiem jacy są sąsiedzi. Na razie cisza. Zobaczymy.

U nas dzieciaki do północy będą czekać więc wieczór będzie jak każdy inny. Nie odpoczniemy.

Ostatnia edycja:
Do góry