Wawka na fotelu nic złego nie wskazywało, na usg wszystko wyszło
Cyntia weż go potraktuj patelnią może coś pomoże??? U mnie Babcia za każdym razem mówi jaka to jestem gruba, a zawsze byłam chuda ( tak to prawda 5 lat temu warzyłam 45 kg, przytyłam bardzo po tabletkach anty) że moja kuzynka schudła... zawsze wychodzę i płaczę a nie odezwę się bo mi szkoda babci ale wiem że kiedyś wybuchnę
Pochwalę się że schudłam już 20 kg
ale zostało jeszcze 10
Dam radę... u mnie dużym plusem jest że nie jem słodyczy i nie pije pepsi bo karmię, a poza tym do jedzenia się zmuszam bo nie jestem głodna
Przyjechała moja szwagierka ( pisałam kiedyś o niej) na święta i jest oburzona że nie ma dla niej u nas miejsca do spania nosz ku*wa mieszkamy w kawalerce a teściowa mieszka 10 km dalej i ma dom, ale nie u nas trzeba zostać, jak wyszła z pomysłem że my pójdziemy kupić sobie materac a ona zostanie na naszym łóżku, wyszłam na fajkę i zostawiłam męża z nią samą.... Nie wiem co jej powiedział ale temat już nie wrócił... Nasłuchałam się setki złotych rad, źle go ubieram, źle noszę, źle karmię bo z butelki było by wygodniej... Zachowywała się jakby wychowała 10 dzieci a swojego nie ma żadnego
Nie wytrzymałam, wiem że są święta że nie trzeba się kłócić, trzeba wybaczać, ale jak ja go karmie a ona mi wpycha łapy i ciągnie za cycka ... wstałam , otworzyłam jej drzwi i kazałam wyjść.. Mój M jak zawsze broni swojej rodziny tak teraz nic się nie odezwał