reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październik 2014

Domka, pogratuluj corci odkrycia!
Ruda, co za babsko!!!!
Uff, roboty po pachy, a jeszcze spakować nas na 4 dni trzeba. W nocy Gabi miała katar i nie byli mowy o spaniu, wiec obie ledwo patrzymy na oczy. Ale oczywiscie nie pójdzie spać, bo jest dzień. Swietny moment na zarywanie nocy :-)

reklama
Ruda- myślałam ze jestes tolerancyjna... A co ona poradzi na to ze upośledzona jest? Niestety niepełnosprawni umysłowo są wsród nas... A ona pewnie o tym wie dlatego dzieci nie ma bo boi sie ze
To dziedziczne... Biedna kobieta:( a tak powaznie to ja nie wpuszczalabym jej do mieszkania. No jak teściowa mieszka niedaleko w domu to skandal żeby wam jeszcze dupe zawracała i to jak bezczelnie!'

Domka- obrotna gospodyni Ciebie! Ja z kuchennych tematów to zrobiłam sobie kawę póki co... Czekam na zakupy i skapowalam sie ze nie Zamówiłam koncentratu pomidorowego i przyprawy do pierników:/

Agniecha- mi sie wydaje ze
To przez to pogode

Domka mała słodziutka :)

Ruda nie dziwię się twoim nerwą. Co to za dziewucha zeby z butami w cudze życie wchodzić. Nikt jej na noc nie zapraszał i nie widziała ze nie macie warunków na takie gościny. Wkurzają mnie takie złote rady ludzi bez doświadczenia. Masz racje ze jej cos powiedziałaś bo ile mozna .

Chce jechac do centrum handlowego i myśle czy zabrać Martynę. Wózkiem juz byłyśmy i ładnie spała teraz chciała bym jechac autem i zabrać ją w foteliku ale boję się jak ona zareaguje a zakupy musze zrobic większe... Człowiek tyle rzeczy robi pierwszy raz ze nawet zwykle zakupy wydają się trudnym zadaniem logistycznym :)

Mizzah oj stodoły to chyba nikt inny z tego forum nie podpalił . Wygrałaś tytuł największej łobuziary ;)

Garmelka oplułam monitor kawą ze śmiechu:)

Renisus teraz to wiem, wtedy ufałam lekarzowi, a po 3 miesiącach brania przytyłam 30 kg masakra:(

Jak czytam wasze historie to zastanawiam się co nasze dzieciaczki wymyślą:) Ja dwa dni przed komunią, wepchałam kuzyna na rowerze w żywopłot bo się chwalił że będzie miał ładniejsze zdjęcia bo mają lepszego fotografa... Fakt miał ładniejsze, bo miał tak pocharataną buzię, że od razu rzucał się w oczy:):)

Ostatnia edycja:
Co do małżonków to mój jakiś czas temu zrobił coś co doprowadziło mnie dosłownie do furii. Ja ogarniałam mieszkanie bo mała przysneła. A on otworzył piwo, usiadł na kanapie w salonie, rozejrzał się po mieszkaniu i mówi: tu jakoś tak ciągle jest taki jakby syf... Fak! Nie chcecie wiedzieć jak mu wtedy wygarnełam! A zaznaczam że w domu on sporo robi ale bałaganu! :O:O:O

Garmelka opowieść o krowie pierwsza klasa :-D:-D:-D

Mizzah!! Mrożąca krew w żyłach opowieść o młodocianej podpalaczce :-D:-D świnia komuch the best :-D:-D ale się uśmiałam!

Domka Karola cudo :-)
Moja stopy swoje obserwuje jak jej nogi podnoszę przy zmianie pieluszki :-)

Renisus mnie też codziennie coś boli. SKS :-/

Ja najlepsze pomysły miałam będąc na wakacjach u babci na wsi. Np jednego roku namówiłysmy babcie żeby pozwoliła mi i Kuzynowi zrobić pogrzeb małej kaczuszce która niestety zdechła. A na drugi rok z kuzynka robiliśmy ekshumacje zwłok! :-o

Albo przed Wielkanocą nakradłysmy jajek bezpośrednio od niosek żeby jajecznicę z piachem zrobić.

Innym razem z kumpla porwałysmy psa spod sklepu, który czekał na właściciela. bo żadna z nas psa w domu nie miała. Ale był dym! Nie wiadomo było nawet komu rodzice mają psa zwrócić :-D

Marrika ja babci tez podkradalam jajka i gotowalam jajecznice w piaskowincy :)

Agniecha ciesz sie chwila :)

Moja spala dosc dlugo wiec postanowilam ja wybudzic. Spala na sofie, wiec polozam sie obog i zaczelam miziac i gadac i calowac. No i przytulilam sie moim cholem do jej, nie wiem kiedy zasnelam. Obudzilo mnie jej dojenie mojego nosa :D Dobrze ze pudru nie mam na twarzy.

reklama
Marika- a ja sie bałam kur! Kiedyś jedna miała małe pisklaki i tak jak w brzydkim kaczątku jedno z nich było czarne a reszta żółta.Ta wredna kura odrzucała tego "innego" pisklaka i ja kiedyś chciałam jej go zanieść to tak mnie pogoniła ze az mnie po łydkach dziubala jak uciekałam... Od tej pory niecierpie ptactwa wszelakiego.

A ja mam obrzydliwa historie...
Na gospodarstwie były tez króliki... I małe króliczki... I wzielam sobie jednego na czas pobytu i babci i siedziałam z nim na kanapie w kuchni i zajadalam draże czekoladowe, w pewnym momencie jeden z draży nie był tak kruchy w ustach jak poprzednie... Dodatkowo miał zupełnie inny smak... Otóż mój kochany króliczek zrobił bobki i ja durna pała myślałam ze to moje draże i dawaj do buzi... Feee... To co? Któraś mnie pobije i jadła kupę?:)

Do góry