reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2014

magduś - ale z tych rzeczy co wymieniłaś, to chyba żadna nie wpływa bezpośrednio na zwiększenie ryzyka poronienia. Pamiętaj nie ma ludzi idealnych, a dzieci jakoś się rodzą:tak: - nawet w patologicznych rodzinach (niestety). Będzie dobrze jeśli Ty w to uwierzysz. Pamiętaj, że już od bodajże 5-go miesiąca dziecko będzie czuło Twoje emocje, musisz być spokojna dla niego:tak:.

reklama
Pscolka oj rozumiem Cie doskonale. Cudownie jest byc matka ale nie mozna zapominac o sobie. Ja tez lubie swoja prace i chce sie rozwijac dla swojego Malca, chce zeby widzial, ze mama daje rade:-D

Martina ja jestem z srodkowej Anglii a dokladnie ze Stratford upon Avon.

annies bedzie dobrze. Trzymam kciuki&&&&&&

magdus nic nie biore poza kwasem, bedzie dobrze zobaczysz. Ja pamietam swoja pierwsza ciaze i tez panikowalam:-D

Kurcze fe, caly czas latam sikac;-)

Dziekuje wam :) Po prostu zachowuje się jak jakas kwoka... Ale komu się tu wygadać, jak nie wam, które doskonale rozumiecie co przezywam :) Mój maz sam pewnie się martwi czy wszystko będzie w porządku, a moim jeczeniem wcale mu nie pomagam :p

O matko, w takim razie chyba musze spokojniej do tego podchodzić, wtedy i on będzie spokojniejszy :)

Co do lekow na podtrzymanie... Uspokoilyscie mnie :) Panikuje i tyle :)

Magdus mysle ze tak jak mowia dziewczyny spokoj i rozsadek teraz tylko potrzebny ;) kazda z nas na pewno sie triche denerwuje ale to normalne. Ale musimy byc dobrej mysli i tego sie trzymajmy ;)

Witajcie dziewczynki ? Nie wiem czy uda mi sie was nadrobic codziennie tyle piszecie ;) hehe ja wlasnie jestem w pracy i czuje sie fatalnie ;(( te wymioty az zoladek mnie boli:/ jutro musze pojsc do lekarza po jakies tabletki na wymioty bo nie wyrobie:/

reklama
Do góry