reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2014

gosiak_85 ja tez biore leki na podtrzymanie...ale dostalam je dopiero jak wystapilo plamienie...wczesniej bralam tylko kwas foliowy a po plamieniu kwas foliowy zmienil mi na taki z dodatkowymi witaminami do tego utrogestan na podtrzymanie i magnez bo chroni przed przedwczesnymi skurczami macicy, wspomaga prawidłowy wzrost płodu. Wiec dziennie biore 7 tabletek wszystkiego.
Tym bardziej ze w swojej historii niestety mam tez poronienie wiec nie bylo na co czekac:tak:

reklama
Mizah i agamemnon cieszę się, że z waszymi maleństwami jest wszystko wporządku:-D

Ashlee jak się czujesz?
LIsica jak plamienia? mam nadzieję, że ich nie ma:tak:

Dziś mój mąż idzie na piwko, starszak jedzie do babci na weekend a ja mam labę, ale się cieszę:-D

Jak mnie znowu rozlozylo do zadzwonilam do pana doktora i kazal kupic syrop *spam*, tantum verde, rutinoscorbin i inhalacje. Oraz wszystkie domowe sposoby. Teraz juz mi troche przechodzi ale przez te pierwsze dni zostalam w lozku

A powiedzcie mi dziewczyny, przestaly was bolec piersi w ciąży? Mnie bolały powiem szczerze bardzo długo chociaż to dopiero 5 tydzień. Najpeirw sutki i od jakichś 2 tygodni cale piersi. Teraz powoli przestają i nie sa już takie pelne... Miala tak ktoras?

bombelek8 dziekuje czuje sie dobrze czasem mnie brzuch pobolewa ale podobno to normalne.Plamienia jak na razie calkowicie ustaly...mam nadzieje ze juz na stale:tak:

magdus92 ja jestem w 8 tygodniu i dalej tak mnie bola ze szok...najgorzej jest zaraz po przebudzeniu ale w ciagu dnia tak samo bola nawet przy najmniejszym dotyku

Mnie bola ostatnio jakby troche mniej, najgorzej jest wieczorem jak sie rozbieram do kapieli, wogole to sa takie mocno ocieplone, no i zdecydowanie zwiekszyly juz swoja objetosc ;-) Musialam kupic wiekszy stanik

A powiedzcie mi dziewczyny, przestaly was bolec piersi w ciąży? Mnie bolały powiem szczerze bardzo długo chociaż to dopiero 5 tydzień. Najpeirw sutki i od jakichś 2 tygodni cale piersi. Teraz powoli przestają i nie sa już takie pelne... Miala tak ktoras?

mnie do tej pory również bardzo bolały, ale teraz już mniej, są dni że w ogóle ale i są dni że nie nawet się nie dotknę, ale to normalne, uroki ciąży ;-)

reklama
magdus92 nie stresuj sie kazda kobieta przechodzi ciaze inaczej a jak cie cos martw to lec na wczesniejsza wizyte:tak: nie mysl o zlych rzeczach bo Fasolince tez jest smutno jak Mamuska sie stresuje.Wszystko bedzie dobrze:tak:

Do góry