reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październik 2014

Renisus jest taka szansa, znajomi corke nauczyli smoka ssac jak miala 4 miesiace.

Dziewczyny ale masakra! Starsza nauczyla mloda spac w wozeczku dla lalek!! :szok: Takim duzym oczywiscie i lezy zupelnie na plasko, zeby nie bylo. I wiecie ze nie chce spac dzien nigdzie indziej. dzisiaj sobie obiecalam ze jej nie uspie w nim ale coz skoro sie darla nawet na rekach. Śpi juz 2 h a ja ugotowlalam zupe i wszystko wyprasowalam :-D

reklama
Hahah, niezle Marrika :D Moja to chyba by sie nie zmiescila, a juz nie mam pomyslu gdzie ja klasc spac w dzien. Przydaloby mi sie 2 godziny:)

Moja znowu urządza dzienne marudzenie. Nie moze zasnąć wszystko jest na nie. Jedynie bujanie i noszenie po mieszkaniu jest ok. Nawet usiąść mi nie da bo sie wybudza. Szaleństwo w nocy zasypia sama a w dzien masakra. Nic nie pomaga.

Marrika moze odsprzedaż ten wózek ;)

Ostatnia edycja:
Judy, mam dokładnie to samo od wtorku. Wszystko na nie. Jakbym wiedziała jak zrobić, zeby jej było lepiej na świecie...ona nieszczęśliwa, ja nieszczęśliwa i jadąca na oparach cierpliwosci.

Mam chwilę wytchnienia bo sie karmimy. Zostałam też dzis dodatkowo pokarana za to, ze jestem miekka buła i nie poszłam na spacer z tak błahego powodu jak ulewa. Spędziłam dwie godziny, ktore Gabi ładnie przesypia na spacerze, usypiajac ja. Spała dokładnie 28 minut, resztę marudzila. Następnym razem spacer odwołam tylko jak będzie minus 18 lub tornado. Uniknięcie zmoczenia nie jest warte ceny, która dziś zaplacilam.

U nas tez pada o tez siedzimy w domu. Juz sie zastanawiałam czy jej światło nie przeszkadza , zasłoniłam okna i dalej nic. Przy cycu jest spokoj ale nic w domu nie zrobię jesli bedzie ciumkala 2h. Musze iść do pralni zabrać nasze rzeczy bo juz nasz czas minął i następni są w kolejce a ja nawet na 5 minut od niej odejsc nie moge. Dobrze ze jeszcze nie wazy 6 czy 7 kilo bo by mi plecy padły.

rjoanka, ja tak że starszą biegała - żeby nie wiem co, to szłam, bo w domu spać nie chciała.

U mnie też pada. Zima ma być deszczowa, więc jednak muszę kupić tą folie na wózek.
My też mamy kiepski dzień. Usypiam ją i usypiam, a jak już kończę to nagle przebiega starsza z wrzaskiem, że czegoś chce lub coś się wydarzyło. A jeśli już uda mi się ją uśpić, to budzi się po pół godz...

Katinka myśmy też szczepili 6w1
A co do fundacji TVN to ja ich zawsze wspomagam,z resztą pomagam potrzebującym,uwielbiam to robić i sprawiać innym radość ;)

Musze sie pochwalić,weszłam w spodnie przed ciąży ;)
Także wracam do formy

Czesc Mamusie! przepraszam ze odzywam sie sporadycznie ale brakuje mi czasu ogarnac wszystko i napisac co u mnie. Wczoraj walczylam z krostkami na pupci synka (nie wiem czy to odpazenie- krostki wygladaly jak tradzik), pomogla masc robiona na recepte (kosztuje niecale 10 zl) dzisiaj praktycznie nic nie widac:)

reklama
A szkoda ;) moja cora usnęła dopiero teraz. Miała nawet ze 3 drzemki takie 10-15 minutowe. Ręce mam do kolan a kręgosłup woła o ratunek. Pranie odebrałam 4 godziny po czasie. Padam na twarz.

Do góry