reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październik 2014

Judy- hehe jaki tekst:) "przed obiadem"... Chyba lepiej przed niż po bo jeszcze Twoje gotowanie poszłoby na marne :)
Asz- ja tez próbowałam karmić o 23 i cos nie tak, zjadla tylko 40ml i za nic nie chciała więcej mimo ze jadła 3,5h wczesniej... Sprobuje jeszcze raz ale to chyba w weekend.

Któraś pytała o śmierdzące bąki- nie wiem od czego to zależy ale moja mimo ze karmiona mm to raz ma turbo śmierdziele a innym razem zupełnie bezwonne... Hmmm :) ale szczerze to wole te śmierdziele bo przynajmniej wiem ze nie ma problemu z puszczaniem a tak to muszę obyczajac czy pryka na luzie

Czy któraś z was używa wody babydream z rossmana do rozrabiania mleka? Bo ja lecę juz chyba 10karton i uważam ze to wygodne - czasami woda jest za gorąca albo wogole nie ma... :)

reklama
Mój też jak mała zrobi kupę, to krzyczy alarm albo SOS i wola mnie :-):-p Mówi, ze nie wie jak umyć klementyne, żeby tam przypadkiem nic nie uszkodzić. Ale czasem musi sobie poradzić.

Kurde moja padła... spi juz godzine i zanosi sie na więcej... Miała tez 3 drzemki w ciagu dnia - boje sie ze nie zaśnie po kąpieli koło 20. Myślicie żeby ja wybudzić??

Sunovia- co kupujesz starszej pod choinkę?

Plecaczek że świnka Peppa (jest fanką). Miał być na Mikołaja, ale nie dotarł, więc będzie pod choinkę. A pod choinkę miał być domek świnki peppy że wszystkimi lokatorami oczywiście, ale drogie trochę toto, a już tyle ma tych zabawek... choć może kupię na inną okazję. Na razie hitem jest kuchnia. Gotuje, piecze, karmi lale albo zwierzątka, a czasem nawet nas ;-)

Zastanawiam się czy Indze coś kupować. Nic mi nie przychodzi do głowy, chyba wszystko już mam i ona też.

Moja zasnęła o 17 i spała spokojnie do 17:30 pozniej co chwile płakała przez sen aż w końcu sie obudziła przed 18. Teraz ją ululałam i zastanawiam się czy obudzi się na kąpiel miedzy 19 a 20. Dzis mało spała w dzien wiec dam jej pospać tak do 20.
Moja czasem puszcza masakryczne bąki i robi wielkie kupy ale póki co bezwonne :)

Sunovia, ja kupilam ksiazeczke;) bedziemy czytac i ogladac zwierzatka. O ksiazeczki tez prosilam innych bo naprawde wszystko mamy wlacznie z ogromna iloscia zabawek.

Gosiak to jednak lepsze mleczko. Moze to tylko chwilowe, daj znac w poniedzialek.

Mamy szczepienie dzien przed wigilia, dziwne ze w wigilije nam nie kazali przyjsc.

Garmelka, jak moja zdecydowanie za dużo chce spać w dzień, to wybudzam. No ale trzeba obserwować, my też miewamy bardziej senne dni.

U nas po kp kupka podobna, tylko więcej grudek ma. A pasek dopiero po czasie się zabarwia.

Garmelka a ja sie kiedys zastanawialam dlaczego Ci ludzie robia z siebie takich idiotow:D a tu 700 zlotych ich kusi. Ha!

Sunovia, a jak wytlumaczysz Marceli ze Mikolaj do Ingi nie przyszedl? :)

reklama
Do góry