reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październik 2014

Ledwo żyje po myciu okien,jejku co mnie pokusiło żeby woalowe firanki kupować,masakra jakas jeżeli chodzi o prasowanie.
Dobrze chociaż ze mały zasnął,śpi już godzinkę i dobrze ze mamusi daje troszkę odpocząć.

Powiedzcie mi czy Zielona kupka może być z syropu z paracetamolem,wody morskiej,bądź kropli do nosa,bo szukam przyczyny dzisiejszej smierdzacej,zielonej kupki.

reklama
Dziqewczynki wkleje zdjecie kupki Nelki i powiedzcie co uwazacie bo ja moze przesadzam :( kolor jest ok ale jej kknsysyencja jak dla mnie nie jest dobra i bullgoce przy tym jak gotujaca sie woda

Załączniki

• 1418741831245.jpg
    1418741831245.jpg
    18,5 KB · Wyświetleń: 58
No na pewno co pierwsze rzuca się w oczy to to ze jest bardzo rzadka. Czy ona wsiąka w pieluche?? Bo mi ciężko stwierdzić...

Babina jak najbardziej po kroplach do nosa, zreszta paracetamol tez.

Gosiak u nas taka kupka przy nowych produktach jest, czyli cos jest na rzeczy z jelitkami. Obserwoj dalej, moze do mleka musi sie przyzwyczaic.
pytalam ale nie napisalas, jakie uzywacie?

Wlasnie leci w TVN rozmowy w toku, sa pary ktore nie moga zaciazyc. Alez mi ten temat jest bliski:(

Hm, ja co prawda żadnego bulgotania nie zauważyłam, ale Inga często takie robi i nie widziałam w tym nic niepokojącego.

Srednio wsiaka, bo paseczek wilgotonosci nie zmienia koloru, ja bym powiedziala ze sluzpwata troche jest.

Renisuis jestemy na aptamilu, a probowalismy tez sma, ale bylo gorzej

Sunovia - dziekuje

Podziwiam ze macie sile i czas na mycie okien... Tzn czas mozna zawsze jakoś zorganizować ale zawsze jest tyle do roboty- pranie, prasowanie, odkurzanie, telewizja, gotowanie, kawka... :) wiec okna sobie daruje, myłam na początku października.

Renisus- koleżanka mi mowila ze jej sąsiadka była w rozmowach w toku (cos o wczesnym macierzyństwie) i podobno tam reżyserują i mówią co masz gadac... 700zl za to dostajesz wiec moze te pary wcale ciazy nawet nie planowały o ile sa wogole parami:) a co do Twoich wydarzeń to przykro mi, tez pewnie miałabym awersje do Chodki...

Moja lezy na macie i tak gada, piszczy do małpy ze chyba ja zabiorę żeby sobie gardła nie zdarła... ;)

Gosiak moja ma takie cały czas karmie kp+mm. Nie ma problemów brzuszkowych itp. Dzis zostawiłam małą z tatą zeby zrobic obiad. Przynoszę mu obiadek a ten mi oświadcza ze mała chyba zrobiła kupę. To pytam czemu w takim razie tu siedzi zamiast iść na przewijak. Ten ze tak przed obiadem kupe oglądać.. Pogonilam go zeby przewinął. A mała nawet plecy ubrudzila. Ten zaczoł mnie wołać o pomoc a jak przyszłam to uciekł. Ahh ci faceci. Tyle razy ją przewijał a dzis kupa gigant go pokonała :)

reklama
Jejciu ale wam zazdroszczę ze maluszki się bawią na macie,mojego to nie bawi,od razu zaczyna się denerwować, nawet na zabawki nie zwraca uwagi. Jedynie w huśtawce siedzi i cosik zaglada na zwierzaki tam zawieszone.
Taki jakiś leniuszek nam rośnie

Mierzyliscie może metrem swoje dzieciaczki. Mój ma 65cm,taki smok z niego

Ostatnia edycja:
Do góry