reklama
sunovia
Fanka BB :)
garmelka, i ja się zgłaszam. Moje libido spadło poniżej zera chyba, do tego fakt, że Inga śpi z nami w pokoju blokuje mnie zupełnie, jestem zmęczona, a jak mąż dotknie moich piersi to jestem gotowa go zabić tak mnie ten dotyk denerwuje. On się zaczyna niecierpliwic (kazał mi się nawet zapytać "tych moich koleżanek z forum", jak sobie ich mężowie radzą ), a ja się nawet zmusić nie umiem.
sunovia
U nas też po kąpieli nie ma już zabawy, rozmów itd. Jedzenie i zasypia, ale na naszym łóżku. Nie lubi swojego kosza. W nocy na szczęście w nim śpi, ale w dzień praktycznie wszystkie drzemki na naszym łóżku...
Właściwie to się jej nie dziwię, też mi się ten kosz niewygodny wydaje.
Właściwie to się jej nie dziwię, też mi się ten kosz niewygodny wydaje.
agniecha83
Garmelka, i u nas nic z tych rzeczy, tzn raz jakieś tam pieszczoty były ale jakoś nie mam ochoty na nic wiecej....
A w Rynku rzeczywiście tarabani, ale Hania juz przyzwyczajona bo my często tamtędy chodzimy do parku bo mieszkam niedaleko Rynku
A w Rynku rzeczywiście tarabani, ale Hania juz przyzwyczajona bo my często tamtędy chodzimy do parku bo mieszkam niedaleko Rynku
Ja jeszcze w pologu wiec nie pofikamy ale tak jak nastolatki juz próbowaliśmy śmiesznie tak trochę jak w liceum bez dotykania klementynki ale ochota jest, moze trochę mnie martwią zmiany w moim ciele i jak to bedzie ale widzę ze P idzie na żywioł i sie nie zastanawia wiec nie boje sie ze mu cos nie podpasuje
E, mam dziś gorszy dzień:-( Obudziłam się pełna energii, zachęcona Waszymi postawieniami co do ćwiczeń -zjadłam zdrowe śniadanie, poszłam na spacer mimo pluchy, a potem energia zaczęła ze mnie ulatywać. No nic, dziecko śpi, tata śpi, idę się położyć, chociaż w ogóle nie czuję chęci -za to popołudniu oczy się same zamykały. Jutro będzie lepiej.
reklama
Podziel się: