reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2014

reklama
Lisica : ja biore 3 razy dziennie . :( wiem co przezywasz ,wszystko będzie dobrze ! Ze mnie też średnio co 2 dzień wylatywalo trochę jasno czerwonej krwi ale od kiedy biorę duphaston 3 razy dziennie wszystko jest dobrze. Trzymam za ciebie kciuki !

Agniecha - może te 3 kg to piersi? Hihi

Lisica - ja dostałam luteinę dopochwową 100 mg. Wcześniej miałam 50 mg. Aplikuję 2x dziennie.

Hej. Ja mam termin na 12.10.Trzymam kciuki za wszystkie Mamusie:)

ticker.php

ticker.php

ticker.php

Motylek a ile czekałaś na uspokojenie plamienia?
Ja właśnie mam 3x2 dupka i 2x1 luteinę dowcipnie (50mg).

Aschlee ja czuję się fizycznie dobrze, nie boli mnie nic.

Lisica ja tez zmagam sie z plamieniami...na szczescie teraz ustaly po lekach mam nadzieje ze tak zostanie pojawiaja sie tylko wtedy jak za duzo sprzatam albo chodze ale po odpoczynku jest czysciutko. Ja dostalam UTROGESTAN bo tutaj dupka nie znaja i dodatkowo i obowiazkowo magnez 3 razy dziennie

reklama
Do góry