reklama
No dobra, to teraz przyznać się... Która z październikówek zjadła dziś najwięcej pączków?? ;-)
Matko... ja zjadłam 4 :/
Madziuella81
Aktywna w BB
ja tylko 2 i tak martwiłam się brakiem mdłości i wymiotów a teraz mam za swoje, mdli mnie po tych pąkach cały dzień...
sunovia
Fanka BB :)
A ja nie lubię pączków, no chyba, że ktoś by mi usmażył bez nadzienia. Dziś rano mąż poszedł po drożdżówki i nie było wcale, same pączki, więc z braku laku musiałam jednego obgryźć wokół dżemu czy co to tam było :-)
Też mam oponki, mama mi nasmażyła ;-)
Zaraz zabieram się za listę.
Ja uwielbiam oponki i własnie nie było, same pączki w kilku cukierniach M. szukał
A ja nie lubię pączków, no chyba, że ktoś by mi usmażył bez nadzienia. Dziś rano mąż poszedł po drożdżówki i nie było wcale, same pączki, więc z braku laku musiałam jednego obgryźć wokół dżemu czy co to tam było :-)
Czesc dziewczyny Mam na imie Magda i w zeszla srode zobaczyłam 2 kreski Jestem już po dwóch wizytach u ginekologa. Najprawdopodniej jest to 5 tydzień z malym hakiem, ale ze chyba czeka mnie cesarka (i pewnie wypadnie 3 tygodnie przed terminem, którego jeszcze doktor mi nie ustalil ) piszę tutaj . To moja pierwsza ciaza, po 2 latach staran. Dlatego co i rusz wynajduje kolejny powod do myslenia, na początku wymyslilam sobie ze mam hcg za male, ale jak drugi raz zrobiłam to już się uspokoiłam Dziś byłam na drugiej wizycie i niby pięknie ladnie, ale przez te cholerne PACZKI D ) miałam jednorazowe przeczyszczenie i strasznie się zmartwiłam, mam nadzieje, ze wiecie o co mi chodzi. I w ogole jak tylko cos się dzieje, to panikuje i biegne od razu do kompa, szukam w necie informacji...
Powiedzcie mi, ze macie to samo
Powiedzcie mi, ze macie to samo
reklama
motylek05
Fanka BB :)
Motylek a ile czekałaś na uspokojenie plamienia?
Ja właśnie mam 3x2 dupka i 2x1 luteinę dowcipnie (50mg).
Lisica ja plamilam prawie 2 tyg. cały czas miałam śluz podbarwony na brązowo do tego co 2 dni wylatywalo troszkę więcej krwi. Tabletki bralam po 2 dniach plamienia ale to po 2 tabletki dziennie dopiero, ze 3 dni bralam 3 tabletki i przestalam plamic. Już nie plamie od soboty i śluz czysciutki
Ostatnia edycja:
Podziel się: