katinka84
Fanka BB :)
Mam pytanie do dziewczyn karmiacych piersia moze troche glupie ale skad wiecie ze wasze dzuecuaczki sie najadly , a i czy karmicie z 1 piersi czy 2.
Ja też karmię z dwóch. Najpierw prawa bo zawsze jakaś pełniejsza i lepiej z niej leci, jak zaczyna się Krystian wiercić i denerwować to odbijamy i zmiana cyca. Jak słychać i widać że połyka to je, jak tylko cmoka i zasypia to odkładam go do łóżeczka. Mały jak nie jest najedzony a wypadnie mu cyc albo go odstawię to zaczyna płakać, jak ma dość to jest spokojny.
Justinka, ja karmie z dwoch. A wiem ze mala jest najedzona jak sama przestaje jesc. Trzeba tylko zwrocic uwage kiedy ciumka i je i kiedy tylko ciumka bardzo czesto sama wypuszcza sutek, zwlaszcza teraz gdy jest bardziej kumata i niezasypia.
My jutro idziemy na basen, musze tylko moj stroj znalesc.
A to z takim maluszkiem można? Pampersy na basen widziałam ale bierzesz coś typu kółko z wkładką albo motylki na rączki? Sorry że tak głupio pytam ale się nie znam a też mam ogromną ochotę na basen. W ciąży chodziłam regularnie, przed ciążą też i teraz mi bardzo brakuje tego.
Ostatnia edycja: