reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październik 2014

kacha88 - mleko odciągnięte może stać w lodówce 4dni, a poza lodówka 4godz., jak robię tak: jak odciągam i zaraz mam wyjść to trochę podgrzewam żeby dłużej było ciepłe i daje do termosu (do 2-3godz. jest zjedzone) a jak wyciągam z lodówki to też podgrzewam do tem. cieplejszej niż by jadł i do termosu

kotulcia - ja tez fanka iPerfum kiedyś zamówiłam w niedziele popołudniu a w poniedziałek już były ;-)

reklama
Kchasia- na początku raz mi krew z sutka poszła. Teraz juz jest duzo lepiej. Moze czasem poczuje dyskomfort ale nie jest boleśnie. Ogólnie to 6 doba a mi mleka nie przybywa . Jest na podobnym poziomie. Przestałam małej podawać mm w dzien i częstotliwość karmienia wzrosła nam tak ze prawie nie mam chwili odpoczynku a mała dalej wola jesc ...

Inga śpi, ciekawe jaka będzie noc, bo dziś w ciagu dnia całkiem dużo spała. Oby bez przygód, bo i tak sie trochę boję jechać jutro w taką drogę, a w zasadzie wracać - pewnie będziemy wracać mniej więcej o tej porze, a mi sie już oczy zaczynają zamykać.

Trafiło mi się dziecko nienawidzące czapki. Dopóki ubieralam jej cieniutka bawelniana, to było ok, ale teraz jak jej zakładam grubszą, to się tak kręci i wierci w tym wózku, płacze, dopiero jak ja porządnie wytelepie, to zasypia.

Cześć dziewczyny, nie mam czasu Was nadrobić a szkoda bo bardzo lubię Was czytać :-)
Chciałabym zapytać czy spotkała sie któraś z Was z czerwonymi plamkami na skórze, a dokładnie na klatce piersiowej i brzuszku ?
dzisiaj mojemu małemu wyszło i nie wiem czy za cieplo go na spacer ubrałam czy moze go cos uczulilo? Jesli nie zejdzie przez weekend to w poniedziałek zasuwam z nim do lekarza!

Ostatnia edycja:
ImageUploadedByForum BabyBoom1416603802.148264.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1416603802.148264.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1416603802.148264.jpg
    17 KB · Wyświetleń: 48
Mi tez to wyglada na potowki, nie wiem czy uzywasz maki ziemniaczanej do kapieli? Jezeli nie to polecam, lagodzi takie wypryski. Poczekaj kilka dni i jak nie zejdzie idz do lekaza.
U nas krostki sa inne, takie drobniutkie i cale skupiska sie robia. Mam ciagle wrazenie ze to po jajku (zjdlam dwa) ostatnio sypalo po majonezie (lyzezce). Tylko dlaczego na poczatku z sypalo ja na nozkach?

Krostki :-( Emolium używam do kąpieli, ostatnio oliwka bambino go uczulila i miał na nogach, smarowałam go kremem bambino i nic mu nie było do dzisiaj! Wydaje mi sie ze za ciepło go ubrałam na spacer bo u nas zimno i moze sie zgrzal bo rano tego nie miał przed spacerem:-( sama nie wiem! A ile tej maki ziemniaczanej do wanienki?

Załączniki

• 14-11-01 5.jpg
    14-11-01 5.jpg
    32,8 KB · Wyświetleń: 56
reklama
My rozrabiamy lyzke z gorka w szklance wody i to do wanienki.
Niestety tak to jest z tymi dzieciaczkami ze wszystko je uczula. Ja juz kupilam mydelko a derma, bo poza krochmalem wszystko uczulalo. Ma bardzo sucha skore, a ze wszystko uczula kupilam oliatum zobaczymy za kilka dni czy przejdzie czy nie. Szkoda mi jej bo bedzie sie meczyla jak ja, od 12 lat uzywam kremu z ziaji kozie mleko i to nie codziennie. Kiedys dostalam krem od L z clarisa za £40 i po dwoch tygodziach poszedl w odstawke. Tak wiec corcia skore ma po mamusi.

Do góry