reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październik 2014

mona ja ci pisałam juz ze uzywana kupiona z uzywanymi bateriami i gra do dzis i to po 2 godz dziennie,działa z pilota,ma bacha,mocarta,chopina i odgłosy natury.do tego kazdy kwiatek przekreca sie wokół wlasnej osi a te dzwonki maja czarne kropki w srodku,a calosc jest tak zrobiona ze dziecko ni widzi zabawek od dolu tylko widzi ich twarzyczki.ja jestem baaardzo zadowolona i polecam.

ja kupiłam lezak i co z tego jak przez te plecy i biodra nie moge z niego korzystac.

reklama
mona ja ci pisałam juz ze uzywana kupiona z uzywanymi bateriami i gra do dzis i to po 2 godz dziennie,działa z pilota,ma bacha,mocarta,chopina i odgłosy natury.do tego kazdy kwiatek przekreca sie wokół wlasnej osi a te dzwonki maja czarne kropki w srodku,a calosc jest tak zrobiona ze dziecko ni widzi zabawek od dolu tylko widzi ich twarzyczki.ja jestem baaardzo zadowolona i polecam.

ja kupiłam lezak i co z tego jak przez te plecy i biodra nie moge z niego korzystac.

Cyntia ja zamawiam z mężem zawsze z iPerfumy. Tanio i sprawdzone. Z ciekawostek, kolega kiedyś opowiadał że jego pracująca w Douglasie dziewczyna miała przypadek że kobieta kupiła tam perfumy i okazały się podróbkami:szok: Szef sprawdził i faktycznie - uznali kobiecie reklamację... Co jak co ale w takim miejscu i jeszcze podróbki?

judy polecam Tiny Love magiczną karuzelę - młoda jest nią zaczarowana - ma projektor z gwiazdkami na suficie, 3 rodzaje dźwięków w tym z muzyką klasyczną (można regulować głośność) a i na baldachimie od karuzelki wyświetlają się obrazki:) Dla starszaka z karuzelki można zrobić samą lampkę-projektor:)

Teraz poluję na jakąś używaną matę z Tiny Love - Fisher Price jest przereklamowany:tak:

Ja kwiatków nie mam po zapominam, zresztą koty szaleją na parapetach. Kiedyś miałam rybki w kuli to zrobiłam z nich zupę rybną bo zapomniałam o nich:p Dobrze że koty jak mają brudną kuwetę to miauczą - jak chcą jeść to miauczą:p

Cieszę sie ze nie tylko ja nie mam ręki do kwiatów ;) ale mam kota który nie da sobie krzywdy zrobić.

Dzieki dziewczyny za pomysły na karuzelę. Jutro pojedziemy popatrzeć na ceny itp.

Dziś mała była markotna. Wisiała przy cycu po kilka godzin a wcale nie ssała . Teściowa namówiła mnie zeby dac jej smoka i to był strzał w 10 ;) nie chciałam jej dawać smoka a ona go tak ciumka ze aż słychać . Jak go jej zabrać to macha łapkami jak szalona. No cóż smoczki nie zabijają a dają mi szanse chociaż pójść spokojnie do toalety ;)

reklama
Hej dziewczyny, kilka dnimnie nie bylo na fkrum, a wy naprodukowałyscie tyle, ze mozna by ksiazke z tego stworzyc, bede nadrabiac w miedzy czasie :) Judy ja pamietam, ze tez na poczatku nie bylam pewna czy mala robi siusiu, dopuki nie zobaczylam jak leca. W pieluszkach takie male ilosci moczu byly prawie nie wyczuwalne, przynajmniej w pampersach. Teraz to pamprrsem idzie okno wybic, bo jest taki ciezki od siuskow. Judy, a jak twoje sutki przy karmieniu? nie bolą? Dzis bylam w poradni laktacyjnej z tym zasysaniem powietrza podczas karmienia ale pani polozna nie umiala nam pomoc, bo nela ma juz 7 tygodni nauczyla sie ssac po swojemu i teraz ciezko bedzie korygowac. Ale na szczescie przybiera ponad norme wiec nie ma co sie stresowac.

Do góry