reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2014

Moja palak nad lezaczkiem meczy po kilku min, więc na razie nie rozkładam też maty.

gosiak, czyli tez korzystasz z podwójnego wózka? Jaki masz?

reklama
babina, mam podobną huśtawke. Na starszą w ogóle nie działała, więc teraz nawet nie wyciągam jej z piwnicy. Muszę sprzedać.

Ojj ale popisalyscie;-P

Cyntia moge prosic o ksiazke albo kogos kto ma? pokarsl172@op.pl

Ja karmie piersia ale powiem wam ze zaczynam sie czuc jak w wiezieniu:-(nie moge odciagnac bo sie boje ze maly sie obudzi i bedzie chcial na juz jesc i jeden cyc nie starczy a karmic w sklepie jakos mi sie nie widzi no i zawsze musi byc obok bo jak go ktos nakarmi jak nie ma na tyle odciagnietego? Ehh tak mysle zeby kupuc mm i jak gdzies wyjde to bedzie go czym nakarmic jak mojego zabraknie.
mam juz dola:-(

Domka nie martw się! Będzie dobrze. Znajomej córka też nosiła te majtki i normalnie się rozwijała. Raczkowała i zaczęła chodzić w tym czasie co jej rówieśnicy. Wiadomo że każdy chce żeby jego dziecko było bezwzględnie zdrowe. Ja wiele nocy przepłakałam że to właśnie na malutką trafiło, że ma tak ciężka chorobę. Ale jak zobaczyłam na chirurgii dziecięcej na jakie choroby dzieciaczki chorują to pomyślałam że moja to przy nich okaz zdrowia, a przede wszystkim jej chorobę można wyleczyć...

Cyntia dużo zdrówka dla babci!

Katinka ja od niechcenia upiekłam babke majonezowa i o dziwo tak mi urosła ze w szoku jestem! Jeszcze takiej wielkiej nie upiekłam w życiu :-D

Moja niunia kończy jutro 2m-ce! Ależ ten czas leci! Już tak się cudnie uśmiecha i guga :-)

Babina - ale czad!!

Od paru dni mamy zamontowaną karuzelkę i to był strzał w 10. Młody głuży sobie do niej :) Wodzi wzrokiem za zabawkami.

Gosiak, wlasnie ja nie widze jak wycieka ale rano zawsze jest taka skorupka. Moj rodzinny z Polski mowi ze to woskowina i ze jak uszko by bolalo to by piersi nie ciagnela. I tak pojde w poniedzialek z wysypka to zapytam i o uszko.

My karuzele mamy zamontowana od samego poczatku. Zawsze nakrecamy jak robimy kapiel, muzyczka ja uspokaja. A od tygodnia moze dwoch sie na nia patrzy jak przebieram albo jak lezy w lozeczku.

Babina też mam w planach kupić taka huśtawke po chrzcinach bo moja tylko lubi się bujać;-)i moment odlatuje;-)a muzykę uwielbia ciągle może jej słuchać czy to z karuzeli czy z lezaczka;-)przy tym zasypia od razu

Mała dzisiaj została z tatusiem i dali radę;-)

U gin wszystko dobrze!

Zapewne Ameryki nie odkryłam, ale wczoraj aż karpia zrobiłam jak zobaczyłam ceny perfum na stronie Emipku. Mają świetne ceny! Perfumeria - empik.com - darmowa dostawa do salonu empik! Kupuję na gwiazdkę mamie, siostrze i mężowi po perfumie, a co! Lecę na łatwiznę ;) Sama póki co przez maluszka się nie perfumuję, ale chyba też sobie zażyczę. Lubię kwiatowe, choć nie lubię gdy mi kwiaty pachną obok. Nie mam w domu kwiatków - wiem jestem dziwakiem :p Gdy się wprowadziłam do męża to jeszcze miał parę kwiatków doniczkowych, które z czasem rozdałam po znajomych :cool2:

Mona - super, że wszystko w porządku :)

Powysyłałam książkę. Jeśli do którejś nie doszła, to proszę o info.

Mam chyba glupie pytanie ale serrio nie znam odpowiedzi;-p

Czy moje mleko odciagnie stojace w lodowce podgzeje i dam do termosu to ile czasu moze tak stac i czy wogole moze? :-/

Ostatnia edycja:
reklama
babina - piekny tron ma Mikolaj

sunovia - mamy easy walker duo. jestem bardzo zadowolona

Cyntia - jaka ksiazke masz ??? bbo wim, ze ktoras z Was przesylala tez jakies inne ale umknelo mi oczywiscie jakie :sorry2:

Do góry