Cyntia85
Fanka BB :)
Sunovia - u nas to właśnie tak było. A espumisan to nawet lekarka na wizycie z pupcią gdy miał 3 tygodnie po usluchaniu brzuszka kazała podawać (a byłam na suchym prowiancie i wodzie). Ale tamte akcje już za nami (stawiam na wit. D), więc odstawiam. Wczoraj młodemu poszła taka kupka na przewijaku, że doleciala do ściany, takie ma ciśnienie, biedaczek. I bekamy, i leżymy na brzuszku, i masujemy się, a męczy się z pierdkami. No, ale tak jak piszesz, to jest normalne u takich maluszków. My też to przechodzilysmy. Jelitka muszą nauczyć się pracować.
Co do antykoncepcji póki co będę używać prezerwatyw (hmmmmmmm), a jak mi się cykl unormuje, to metody termicznej wyznaczania dni płodnych plus testy owulacyjne (choć to męczące). Dzięki tej metodzie mam synka (wystarczyl 1 strzał - aż sama byłam zdziwiona) i nawet jej ufam.
Planowałam do roku zajść w kolejną ciążę, ale mam mieszane uczucia. Chyba nie dam rady z 2 maluchami jednocześnie.
Któraś planuje tak szybko kolejne dziecko?
Co do antykoncepcji póki co będę używać prezerwatyw (hmmmmmmm), a jak mi się cykl unormuje, to metody termicznej wyznaczania dni płodnych plus testy owulacyjne (choć to męczące). Dzięki tej metodzie mam synka (wystarczyl 1 strzał - aż sama byłam zdziwiona) i nawet jej ufam.
Planowałam do roku zajść w kolejną ciążę, ale mam mieszane uczucia. Chyba nie dam rady z 2 maluchami jednocześnie.
Któraś planuje tak szybko kolejne dziecko?