renisus - u nas też dupcia jak u pawiana czerwona
. Nakupowałam pielucho-ceratek i jutro będzie miał dzień bez pampka. Odstawiłam też chusteczki wilgotne na rzecz płatków kosmetycznych i wody z mydłem Bambino, a Dady na Pampersy, do tego zasypka i mam nadzieję, że pomoże. A no i Dicoflor kupiłam, mam nadzieję, że dzięki niemu trochę zmniejszy się liczba kupek. A jaki ten smoczek kupiłaś? Bo mojemu jakoś nie mogę podpasować w tej kwestii.
marrika - ja w sumie nie narzekam
i cieszę się, że ostatecznie wszystko dobrze się skończyło. Kurcze, ja muszę starszaka czasem podnieść a to 12,5 kilo. Zapomniałam zapytać w szpitalu czy to bezpieczne?
ruda - super informacja. gratulacje
agniecha - a jak się ma Twoja pierś do buzi małej? bo może się złości bo jej za bardzo leci? Ja Matiego układam tak, że jest ciut wyżej jak sutek.
czarna - jak masz możliwość to skonsultuj się. Pytanie czy on płacze faktycznie z głodu, bo mój to raczej na gazy/odbicie, a że dziecko nie potrafi robić tego równolegle z jedzeniem to siłą rzeczy musi puścić sutek.
sunovia - ja o dziwo nie chodzę głodna, a po pierwszym porodzie to ciągle byłam na głodzie, jadłam nawet nocami
.