reklama
renisus
Fanka BB :)
Cyntia tez
My wlasnie po cycu, juz sie odbilo ale czekam jeszcze tak z 10 min bo lubi odbijac 15 razy. Czasami moje dziecko spi godzine i nagle budzi sie z placzem, podnosze ja ona beka i spi dalej.
Alez mnie zoladek boli od jakiegos czasu :/
My wlasnie po cycu, juz sie odbilo ale czekam jeszcze tak z 10 min bo lubi odbijac 15 razy. Czasami moje dziecko spi godzine i nagle budzi sie z placzem, podnosze ja ona beka i spi dalej.
Alez mnie zoladek boli od jakiegos czasu :/
Cyntia85
Rjoanka - do badania wystarczy łyżka stołowa moczu i teoretycznie próbka powinna być z 1 siku. Ja nie wiedziałam i za pierwszym razem założyłam na jakieś 2 godziny i oczywiście się rozlało w pieluszce. Dziś też się rozkleilo. To jest wyczyn pobrać ten mocz
Cześć ciotki...
A ja dzisiaj rozmawiałam przez tel z lekarzem i ma do nas przyjechać jak sie wyrobi... Mała znowu 22-4 rano krzyk, płacz, zwijanie... A kupę robiła wczoraj sporą... Nie wiem co jest grane czy cos z trawieniem? Na pewno cos ja musi bolec krople jednak nie pomagają bo przecież to nie do pomyślenia żeby noworodek tyle godzin miał sile krzyczeć... I w dzien tez sie pręży niby puszcza baki raz łatwo raz na z tym problem ale jak lekarz tego nie zdiagnozuje to ja dostanę do glowy... Z mężem w nocy to nawet sie nie odzywamy do siebie - ona juz nam z rak leci ze zmęczenia i bezsilności
A ja dzisiaj rozmawiałam przez tel z lekarzem i ma do nas przyjechać jak sie wyrobi... Mała znowu 22-4 rano krzyk, płacz, zwijanie... A kupę robiła wczoraj sporą... Nie wiem co jest grane czy cos z trawieniem? Na pewno cos ja musi bolec krople jednak nie pomagają bo przecież to nie do pomyślenia żeby noworodek tyle godzin miał sile krzyczeć... I w dzien tez sie pręży niby puszcza baki raz łatwo raz na z tym problem ale jak lekarz tego nie zdiagnozuje to ja dostanę do glowy... Z mężem w nocy to nawet sie nie odzywamy do siebie - ona juz nam z rak leci ze zmęczenia i bezsilności
A pauletta juz urodziła?? Jak malinka, ruda , atagata?? Dzis moj termin. Byłam u położnej u nas wszystko ok. Tydzien spokojnie mam czekać jesli do 7.11 nie urodzę kolejna wizyta u położnej. Potem juz przejmie mnie szpital. Max do 12.11 by mi wywoływali ale położna jest dobrej myśli i uważa ze w ciagu tygodnia urodzę. Trzymam ją za słowo
renisus
Garmelka a pierdzi? Mozd jest tak zagazowana? A moze to vit D? Nie pamietam jak karmisz, ale moze sproboj ten infacol? U nas dziala, mala sie prezy nadal ale latwiej sobie radzi z gazami.
Mizzah a jak u Poli, lepiej juz malutkiej?
Judy juz coraz blizej
Mizzah a jak u Poli, lepiej juz malutkiej?
Judy juz coraz blizej
reklama
ruda1991
U nas też dzisiaj termin... Po wizycie u lekarza... szyjka zgładzona, rozwarcia nie ma, mały mocno ciśnie główką lekarz mówi " wszystko do porodu jak najbardzej gotowe tylko czekać na bóle i szybciutko pójdzie" Zobaczymy aj ja jakby nic to 7 do szpitala...
Powiedzcie mi jak pisałyście podanie o wychowawcze żeby było 80 % przez cały rok?????
Powiedzcie mi jak pisałyście podanie o wychowawcze żeby było 80 % przez cały rok?????
Podziel się: