reklama
Renisus ale świetnie wygląda ta twoja corusia...
Weszłam sobie w google na zdjęcia jak wygląda ten trądzik niemowlecy,ale malutki nie ma takich krostek jak na tych zdjęciach. One są malutkie,taka kaszka i widoczne w sumie tylko pod światło.
Dziś znów była zielona kupka,pije też od dzisiaj mleko które dostawał na początku.
Wiem ze taka częsta zmiana mleka nie jest dobra,ale najwidoczniej to mu nie spasowalo. Nie chce żeby się bidulek męczył.
Weszłam sobie w google na zdjęcia jak wygląda ten trądzik niemowlecy,ale malutki nie ma takich krostek jak na tych zdjęciach. One są malutkie,taka kaszka i widoczne w sumie tylko pod światło.
Dziś znów była zielona kupka,pije też od dzisiaj mleko które dostawał na początku.
Wiem ze taka częsta zmiana mleka nie jest dobra,ale najwidoczniej to mu nie spasowalo. Nie chce żeby się bidulek męczył.
Madziorrek
Fanka BB :)
No i ostatni dzien pażdziernika, co oznacza, że nie będę pażdziernikówką;( My nadal w 2 paku;(
Mizzah
Jeszcze nigdy tak bardzo o kogoś się nie martwilam Bycie mama jest fasynujace alevtez cholernie stresujące I przerażające. ..Byłam dziś u lekarza, innego na potwierdzenie słów Pani Doktor. Mąż to twierdzi, ze mi odwala a ja czuje niemoc. Poza tym nie do konca czuje że. ..lekarze mają racje:/ Oczywiście to nie tak, ze jesyem wszechwiedzaca bo nie jestem...wrecz bezradna jesli chodzi o moje dziecko i jak mu pomoc ale mozevpo kolei. Pan Doktor powiedział, ze wysypka na klatce piersiowej i brzuszku to nie wysypka alergiczna a potówki!! Bo przegrzewamy dzieckobyzn za ciepło jest w mieszkaniu plus zle myjemy małą a do karmienia otulamy kocykiem czy rozkiem hmmmm....baa wedlug niego kupki ( a na dowód przyniosłam mu dwie pieluchy) chociaz i tak zrobiła kupke na miejscu- sa jak nsjbsrdziej w normie. Wedlug niego sluz jest w normie a niepokojaca jest bardzo duza ilość. Poza tym nawet odrobina krwi w sensie smuzka może sie zdarzyć. ..no więc wedlug niego ciężko stwierdzić, ze Pola ma jakas alergia czy nietoletancje a jesli juz to nalezy działać prewencyjnie czyli Bebilon HA ( a jestem na petit) plus delicol. Pola waży juz 4185 kg .....w poniedziałek ważyła 3925 mowi ze duzo tamra ze mało...siatki centylowe mowia pomiedzy 30 a 50.
Komu wierzyć co juz robić ; ( co lekarz to inna opina zwariowac idzie i zbankrutować
Ah no i chyba największa rewelacja, wedlig Pana Doktora mogę dalej karmic czy dokarmiać piersią jak chce!
Komu wierzyć co juz robić ; ( co lekarz to inna opina zwariowac idzie i zbankrutować
Ah no i chyba największa rewelacja, wedlig Pana Doktora mogę dalej karmic czy dokarmiać piersią jak chce!
Ostatnia edycja:
reklama
renisus
Mizzah, tak to juz jest chcialybysmy serce oddac za nasze dzieci. A czasami mimo ogromnej checi jestsmy bezradne. Moze posluchaj tego doktora co teraz bylas, o ile cieszy sie o mn dobra opinia. Trzymamy kciuki za szybka poprawe w brzuszku
Dziewczny za Was tez trzymamy kciuki abyscie jednak dzisiaj nie rodzily
Paulette mam nadzieje ze urodzilas wczoraj. Nic nie piszesz, wiec moze juz tulisz malenstwo.
A u nas bylo 5 godzin snu Szkoda ze nie jest tak co noc, no ale dalam cycha i wyglada na to ze nadal spimy... No ale noc dluga jeszcze.
Dziewczny za Was tez trzymamy kciuki abyscie jednak dzisiaj nie rodzily
Paulette mam nadzieje ze urodzilas wczoraj. Nic nie piszesz, wiec moze juz tulisz malenstwo.
A u nas bylo 5 godzin snu Szkoda ze nie jest tak co noc, no ale dalam cycha i wyglada na to ze nadal spimy... No ale noc dluga jeszcze.
Podziel się: