reklama
Cyntia85
Fanka BB :)
Mój w trakcie kolki albo marudow robi usteczka w rybkę, dostaje sapki i nie może zassać brodawki.
Ale bywa też, że ma ją w buzi, zaciska ją dziaselkami i zaczyna machać główką na prawo i lewo i szarpie nią. A mama dostaje wytrzeszczu
Ale bywa też, że ma ją w buzi, zaciska ją dziaselkami i zaczyna machać główką na prawo i lewo i szarpie nią. A mama dostaje wytrzeszczu
magda6m
Hej,dziewczyny jaka karuzele polecacie?Chcialam kupic Fisher Price z Misiami,ale ma kiepskie opinie,ze mechanizm glosny i zle mocowanie...
atagata
Cześć Wam. Jestem załamana. We wtorek mam termin porodu, a mi przypałętało się zapalenie oskrzeli. I to zaraz po zatruciu pokarmowym gdzie przez 3 dni nic jeść nie mogłam, więc organizm mega osłabiony. W tej chwili jestem na antybiotykach i tak słabo się czuję że nie wiem jak będę miała siłę na poród
któraś z Was chorowała w 40 tygodniu ciąży?
któraś z Was chorowała w 40 tygodniu ciąży?
renisus
Agata ja niebylam chora ale w trakcie porodu zaczeli mi podawac antybiotyki bo mialam temperature bardzo wysoka ze zaczelam miec telepawke. Sproboj odpoczywac jak najwiecej i chyba w twoim przypadku byloby dobrze jakby niunia posiedziala troszke dluzej w brzuchu. Powodzenia
Ja walcze dzisiaj z nawalem i chyba kapusta pojdzie w ruch.
Ja walcze dzisiaj z nawalem i chyba kapusta pojdzie w ruch.
pauletta86
Juz wiekszosc ma dzidziole a ja co przeterminowana 3 dni.
Ktg byly skurcze ale nietegularne, tetno ok.
Jak nic nie ruszy czwartek kolo 8 rano po sniadanku mam sie zglosic na oddzial. Mowila gin ze nie/zawsze jest od razu indukcja. Tylko usg, spr wszystkiego i np, cewnik na szyjka o panie. To chyba tzw balonik. miala ktoras?
Ja sie boje.
Nie liczac dzis mam 3 dni by cos ruszylo...
Ktg byly skurcze ale nietegularne, tetno ok.
Jak nic nie ruszy czwartek kolo 8 rano po sniadanku mam sie zglosic na oddzial. Mowila gin ze nie/zawsze jest od razu indukcja. Tylko usg, spr wszystkiego i np, cewnik na szyjka o panie. To chyba tzw balonik. miala ktoras?
Ja sie boje.
Nie liczac dzis mam 3 dni by cos ruszylo...
reklama
pauletta86
O kurde Judy to faktycznie. No to wszystko zalezy od lekarza chyba. A ile jestes po t.p
Sunovia i jak
Sunovia i jak
Podziel się: