reklama
sunovia
Fanka BB :)
Też przez chwilę rozważałam Kornelię, ale moja znajoma Kornelia mi gorąco odradzała, nie wiem dlaczego ;-) Chociaż z Kornelią mam taki problem, że bardzo nie podoba mi się zdrobnienie Kora, a niestety prawie wszyscy tak zdrabniają.
Zresztą z Marceliną też mam problem z jednym zdrobnieniem - Marcysia, bo mi się od razu kojarzy z tą ze Złotopolskich. A babcie tak zdrabniają.
Zresztą z Marceliną też mam problem z jednym zdrobnieniem - Marcysia, bo mi się od razu kojarzy z tą ze Złotopolskich. A babcie tak zdrabniają.
motylek05
Monartia jestem w 6t2d
Co do plamien to jak byłam tydzień temu na wizycie u swojego lekarza to stwierdzil że to od nadrzerki :/ bo mam a teraz w ciazy jest bardziej ukrwiona ,zresztą przy badaniu zaczęła lecieć mi z niej krew. W czwartek lekarz na IP poweidzial że raczej to nie z nadrzerki ( ale mnie nie zbadał tylko miałam usg) z tego co gdzieś czytałam to tak właśnie może być... Ale wcale mnie to nie uspokaja :/ co prawda nie plamie cały czas tylko tyle że wyleci że mnie troszkę wiecej jasnej krwi a później to raczej pół dnia tak jak bym się oczyszvzala z tej krwi ,bo jest ze sluzem.
Sunovia: raczej nikt tak nie zdrabnia u mnie tego imienia ,bo by mi sie też by nie podobało
u nas zdrobniale to mówią do Kornelki- Nelka
Co do plamien to jak byłam tydzień temu na wizycie u swojego lekarza to stwierdzil że to od nadrzerki :/ bo mam a teraz w ciazy jest bardziej ukrwiona ,zresztą przy badaniu zaczęła lecieć mi z niej krew. W czwartek lekarz na IP poweidzial że raczej to nie z nadrzerki ( ale mnie nie zbadał tylko miałam usg) z tego co gdzieś czytałam to tak właśnie może być... Ale wcale mnie to nie uspokaja :/ co prawda nie plamie cały czas tylko tyle że wyleci że mnie troszkę wiecej jasnej krwi a później to raczej pół dnia tak jak bym się oczyszvzala z tej krwi ,bo jest ze sluzem.
Sunovia: raczej nikt tak nie zdrabnia u mnie tego imienia ,bo by mi sie też by nie podobało
Ostatnia edycja:
U mnie mdłości praktycznie cały dzień :-( na szczęście jeśli się czymś zajmę to o nich zapominam, niestety nie zawsze to działa.
Jeśli chodzi o imię to my szukamy jakiegoś krótkiego, ze względu na długie nazwisko i ewentualnie zagranicą żeby nie było z nim problemu. Syn ma na imię Kamil, którkie i łatwe imię. Wydawałoby się popularne ale w przedszkolu jest tylko jeden Kamil przynajmniej w grupach trzylatków :-) Wychodzi na to że im zwyklejsze imię to teraz rzadsze bo w modzie są wymyślne :-)
Jeśli chodzi o imię to my szukamy jakiegoś krótkiego, ze względu na długie nazwisko i ewentualnie zagranicą żeby nie było z nim problemu. Syn ma na imię Kamil, którkie i łatwe imię. Wydawałoby się popularne ale w przedszkolu jest tylko jeden Kamil przynajmniej w grupach trzylatków :-) Wychodzi na to że im zwyklejsze imię to teraz rzadsze bo w modzie są wymyślne :-)
Jesteśmy przy końcówce drugiego miesiaca. Zbliza sie termin okresu, który byśmy miały. To czas zwiększonego prawdopodobieństwa niegroźnych plamien. To nie znaczy, że mamy sie nie przejmować oczywiście, ale coraz więcej z nas coś tam w łazience wypatrzy.
Mizzah
Czy ze stresu może boleć mnie podbrzusze?? Wolę nie czytać internetu bo pogorszę sprawę. Fakt jest taki, że od feralne piątkowej wizyty znacznie pogorszyło się moje zdrowie psychiczne i fizyczne. No i zaczelo mnie boleć podbrzusze, nie wiem czy to ma związek z tym. Generalnie ból można opisać jako ciągnący, klujący. Występuje jakby w jednej lini podbrzusznej, bądż czasem z lewej lub prawej strony jajników. Plus czasem zakuje mnie cos w pochwie. Boli prawie stale, czasem przechodzi. Pobolewa nawet jak leże. Wzielam nospe
Madziorrek
mizzah- takie bóle są podobno normalne. Też takie miewam, ale żadko. Spokojnie kochana;*
Ostatnia edycja:
reklama
Cyntia85
Mizah - po usg też czułam intensywne kłucia i powiem o tym lekarzowi we wtorek na wizycie. Ale z tego, co czytałam kłucia są też objawem rozciągania. Może połóż się.
Ja za to czuję dziś co jakiś czas trwające ułamek sekundy ukłucia. Parę razy były dość intensywne. Aż się wystraszyłam i wzięłam nospe. We wtorek wizyta..
Ja za to czuję dziś co jakiś czas trwające ułamek sekundy ukłucia. Parę razy były dość intensywne. Aż się wystraszyłam i wzięłam nospe. We wtorek wizyta..
Podziel się: