reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2014

Mona sek w tym ze do nas polozna w dalszym ciagu nie dotarla:) wiec pojdziemy do pediatry i od razu zglosimy to w naszej przychodni:)

Mloda wlasnie sie cycuje, katarek ma i czesciej sie budzi, mam nadzieje ze szybko jej przejdzie.

reklama
I u mnie bar mleczny cyc otwarty :-).

Garmelka, super, ze zaraz będziesz po drugiej stronie. Piłka jest wspaniała, ja z niej zejść nie chciałam. Krec tylkiem na skurczu, to bardzo pomaga.

Co do lekarzy, to u nas trzeba było ssmemu zgłosić sie do przychodni z karta szczepień. Do pediatry zapisali na na kolejny dzień, polozna przyszła dwa dni pozniej, czyli wczoraj. Niestety nic sensownego nie powiedziała. Jutro znów pediatra, bo mała za lekka i będziemy rozwiać o szczepionkach.
Asa no i jutro zdejmuja mi szwy!!!

Ostatnia edycja:
Garmelka - loża kibiców czuwa i dopinguje Tobie :)

Kotulcia - zdroweczka dla córeczki! Niezła ta położna z Waszej przychodni. W teorii powinna zjawić się do 48 godzin od Waszego wyjścia ze szpitala. Nasza była 3x i to chyba koniec z tego, co zrozumiałam.

Bralybyscie rutinoscorbin podczas karmienia? W necie piszą, że można, więc wzięłam.

Super mieć swoich kibiców:) dziekuje!!! :) ale moja mała chyba nie kuma o co biega bo nic sie dalej nie dzieje...
Wody odeszły i nawet jeszcze odchodzą a skurczy brak :( czekam na decyzje co dalej...
Kazali mi odpoczywać ale po całej nocy jestem game over...

Garmelka - Trzymam kciuki. Wiem że każą odpoczywać, ale adrenalina trzyma. Ale moze chociaż 30 min? To ostatni Twój niczym niezmacony sen i odpoczynek ;)

Mam nadzieję ze szyjka zacznie wspolpracowac!

Mizah- no leze sobie i niby odpoczywam.. Ale sika ze mnie non stop- mogłabym za beczkowóz robic, w żuciu nie myślałam ze tyle wód mozna mieć... Mojego męża mi szkoda bo bidulek siedzi na małym foteliku tez padnięty po całym dniu pracy...
Oby ta "sielanka" juz sie skończyła i była jakaś akcja bo zwariuje

Oj wiem cos o tym ze mnie tez zaczęło sikac a skurczy brak. Szyjka twarda itp. Ja niestety skończyłam na oxy :/ Nie wiem gdzie rodzisz i jaka jest polityka Twojego szpitala, ale pewnie masz 3 wyjscia. A) samo sie rozkreci - i tego życzę! B) podadzą ci oksytocyne C) cc :/

Tak czy inaczej będziesz mieć czwartkowa dzidzie :)
Czwartek dobry dzień! Ja tez urodzilam się w czwartek ;)

Dzień dobry :)

Garmelko, nawet w nocy po karmieniu małej wchodziłam zobaczyć czy to już :) Uparciuszek w brzuszku :) Może podadzą Ci oxy i sie rozkręci...
A na Brochowie jesteś?

Cyntia skoro w ciąży można rutinoskorbin to i podczas karmienia można.

Garmelka trzymam kciuki kochana!!

U nas straszna noc! Mam wrażenie że młoda budziła się ze 100razy!!

reklama
Do góry