reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2014

reklama
Mnie odeszły wody 0:20
Od 2 leżałam na porodówce
O 7 przy 2 cm podali oxy
Jakoś 5x miałam masaż w środku
Ok. 14:45 było w końcu 10 cm rozwarcia
15:35 urodziłam.

Też dali mi antybiotyk.

Mi mino cc też podali jakiś antybiotyk ale jaki i po co to nie wiem;-)

Jesteśmy po wizycie położnej mała waży 3380;-)od piątku przytyła 180gram;-)w brzuszku nie chciała rosnąć to teraz nadrabia;-)

Byłam u położnej i mała wazy około 3000-3100 , zeszła juz bardzo nisko położna powiedziała ze jest juz gotowa i główki nie da rady juz zbadać bo miednica jej przeszkadza. Następna wizyta w dzien terminu chociaż ona nie wie czy bedzie taka potrzeba. W moczu wyszło mi ciut białka ale ona twierdzi ze tak mało zeby sie tym nie martwić bo na tym etapie upławy czy fragmenty czopa mogą zafałszowanc wynik a u mnie jest to dosłownie tyci tyci wiec nie ma co sie martwić. Teraz zostaje tylko czekać.

PannaNiebieskooka mój mały też był naświetlany pod lampami 2 dni,wiem co czujesz,bo ja to okropnie przeżyłam i płakałam,dasz radę!
To dla dobra Twojego maluszka!
Lepiej że dostał w szpitalu,niż byście mieli wracać potem do szpitala i na odział dziecięcy.

Wiadomość od Katinki: "16 pazdziernika o 1:48 urodził się Krystianek.3720g,54 cm i otrzymał 10 punktów.Pozdrawiamy"

Gratuluję i czekam na zdjęcie Krystianka :)

Mona przy cc zawsze podają antybiotyk. Ja też dostałam. Pięknie twoja niunia przybiera :-)

Powiedzcie mi dziewczyny czy wasze dzieci też mają takie obrzękniete sutki? Wiem że to normalne ale że tak długo?? Mała w pon skończyła 3tyg a sutki nadal bardzo opuchniete.

Katinka gratulacje!! Taki duży brzusio miałaś a Krystianek wcale nie taki duży :-) dużo zdrówka :-)

reklama
Do góry