reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2014

reklama
Mnie odeszły wody 0:20
Od 2 leżałam na porodówce
O 7 przy 2 cm podali oxy
Jakoś 5x miałam masaż w środku
Ok. 14:45 było w końcu 10 cm rozwarcia
15:35 urodziłam.

Też dali mi antybiotyk.

Mi mino cc też podali jakiś antybiotyk ale jaki i po co to nie wiem;-)

Jesteśmy po wizycie położnej mała waży 3380;-)od piątku przytyła 180gram;-)w brzuszku nie chciała rosnąć to teraz nadrabia;-)

Byłam u położnej i mała wazy około 3000-3100 , zeszła juz bardzo nisko położna powiedziała ze jest juz gotowa i główki nie da rady juz zbadać bo miednica jej przeszkadza. Następna wizyta w dzien terminu chociaż ona nie wie czy bedzie taka potrzeba. W moczu wyszło mi ciut białka ale ona twierdzi ze tak mało zeby sie tym nie martwić bo na tym etapie upławy czy fragmenty czopa mogą zafałszowanc wynik a u mnie jest to dosłownie tyci tyci wiec nie ma co sie martwić. Teraz zostaje tylko czekać.

PannaNiebieskooka mój mały też był naświetlany pod lampami 2 dni,wiem co czujesz,bo ja to okropnie przeżyłam i płakałam,dasz radę!
To dla dobra Twojego maluszka!
Lepiej że dostał w szpitalu,niż byście mieli wracać potem do szpitala i na odział dziecięcy.

Wiadomość od Katinki: "16 pazdziernika o 1:48 urodził się Krystianek.3720g,54 cm i otrzymał 10 punktów.Pozdrawiamy"

Gratuluję i czekam na zdjęcie Krystianka :)

Mona przy cc zawsze podają antybiotyk. Ja też dostałam. Pięknie twoja niunia przybiera :-)

Powiedzcie mi dziewczyny czy wasze dzieci też mają takie obrzękniete sutki? Wiem że to normalne ale że tak długo?? Mała w pon skończyła 3tyg a sutki nadal bardzo opuchniete.

Katinka gratulacje!! Taki duży brzusio miałaś a Krystianek wcale nie taki duży :-) dużo zdrówka :-)

reklama
Do góry