reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2014

Hej... Ja dalej nic...

Pscółka- leżę na prodowce- w sali tzw przedporodowej... Wchodzą tu dziewczyny stękają godzinami i na druga sale Za ściana pyk i juz po porodzie... Mnie moze jutro na patologie wezmą...

Nie mam siły nawet nic napisać...
Miłego wieczoru

reklama
Garmelka glowa do gory, moze zacznie sie w nocy. A odszedl Ci czop? Magda a Ty jak tam? Rodzisz? U mnie zawitala babcia do pomocy, wciska jedzenie i kaze isc spac bom podobno zielona i nawet prysznica nie pozwalaja mi wziac zebym nie zemdlala. Ehhh.... Dobrze ze cyca mi nie zabieraja do karmienia.

Kobietki, z góry przepraszam jeśli którąś pominelam na liście rozpakowanych mam. Co parę dni uaktualniam listę https://www.babyboom.pl/forum/pazdziernik-2014-a-f555/rozpakowane-mamusie-72608-post11006450/

Domka - już pewno urodziłaś, co? :)

Justine - za to jestem bardzo zadowolona z możliwości zzo i z tego jak poprowadziła mnie w 2 fazie położna :)
U mnie odeszły te wody, ale postępu nie było i miałam wywoływanie skurczy oksytocyna plus masaże. Wydaje mi się, że lepiej poczekać na organizm, aż sam rozpocznie akcję.

Garmelka - bidulko, a dlaczego nie puszczą Cię póki co do domu?

Garmelka
U mnie tez nic, po schodach ciagle chodzę, na spacerze byłam i bez rezultatów:-)
Piłka by sie przydała!
Ty juz jestes przynajmniej w szpitalu :-) u mnie jak nie bede miec regularnych skurczy to nie mam po co jechać bo mnie odeślą do domu!
trzymam kciuki za szybka akcje :-)

Czyli juz 3 z nas w poniedzialek jak cos trafiaja do szpitala:p ja jeszcze licze na to ze urodze wczesniej:-)
Dzisiaj wylecialo mi tyle czopa ze nawet nie wiedzialam ze tyle go jest!!! Czekam na jakies postepy:-)

Mi nawet brzuch nie opadł. Bardzo na to czekam bo cieżko mi sie oddycha, szybko sie mecze itp. Na spacer sie nie wybieram bo juz w żadna kurtkę sie nie zapne a tu wije...

garmelka - szkoda, że przed dzisiejszą nocką Cię nie przenieśli. Trzymaj się tam:tak:.

babina - tak, kartę ciąży powinnaś dostać przy wyjściu

magda - wierz mi szpital to nie taka fajna sprawa, potrafi być dołująco:-(

mroczko - jak tam żyjesz?

Mizzah - pamiętasz może czy w kuchni na oddziale poporodowym jest mikrofala?

reklama
Do góry