reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2014

reklama
Domka - Moje gratulacje :) Duża panienka zdrówka dla Was :*

Gnagna - a czemu dopiero jutro CC skoro juz dziś od 6 wody płyna :/?

Panna - jak masz butelkę to nalej do niej gorącej wody z czajnika i owiń na niej tetrówkę potem tuż przed karmieniem przyłóż tetrówkę na pierś, lepiej poleci:tak: Ja chyba wezmę do szpitala termofor z pestek wiśni, mam nadzieję że będzie tam mikrofala. A żeby ochłodzić to można skropić tetrówkę wodą i w reklamówce włożyć do lodówki. Ja karmiłam z cyców na zmianę to nie ma znaczenia, a przynajmniej po karmieniu mogłam na jednym boku leżeć:-D

Domka - gratulacje, spora dziewuszka:tak:

gnagna - to do dzieła;-). Kurcze tak mi się wydawało, że masz termin na ten dzień co ja:szok: aaaa to już tak blisko:szok:

Jeszcze ja ehh:-/ dzisiaj wizyta u ginekologa zobaczymy, jedyne co sie zaczelo dziqc to odchodzacy czop! Ale bez krwi wiec nie man co liczyc ze cos zwiastuje, a przynajmniej wole sie milo zaskoczyc niz rozczarowac:-)

Gratki dla nowych mam! Zadroszcze:-D
Powodzenia rodzacym:-)

reklama
Gnagna - &&&& kciuki za szybki obrot sprawy !!!

garmelka - nawet jak zaboli, to jest to chwilka ;-) kazda z nas odczuwa to pewnie inaczej, a i duzo zalezy od osoby wykonujacej :tak:

Jak tak daslej pojdzie to zostane tu sama na polu walki :sorry2:komus sie jeszcze NIE zanosi na porod ??

Do góry