reklama
pscółka i spółka
Fanka BB :)
Panna - jak masz butelkę to nalej do niej gorącej wody z czajnika i owiń na niej tetrówkę potem tuż przed karmieniem przyłóż tetrówkę na pierś, lepiej poleci Ja chyba wezmę do szpitala termofor z pestek wiśni, mam nadzieję że będzie tam mikrofala. A żeby ochłodzić to można skropić tetrówkę wodą i w reklamówce włożyć do lodówki. Ja karmiłam z cyców na zmianę to nie ma znaczenia, a przynajmniej po karmieniu mogłam na jednym boku leżeć
Domka - gratulacje, spora dziewuszka
gnagna - to do dzieła;-). Kurcze tak mi się wydawało, że masz termin na ten dzień co ja aaaa to już tak blisko
Domka - gratulacje, spora dziewuszka
gnagna - to do dzieła;-). Kurcze tak mi się wydawało, że masz termin na ten dzień co ja aaaa to już tak blisko
kacha88
Jeszcze ja ehh:-/ dzisiaj wizyta u ginekologa zobaczymy, jedyne co sie zaczelo dziqc to odchodzacy czop! Ale bez krwi wiec nie man co liczyc ze cos zwiastuje, a przynajmniej wole sie milo zaskoczyc niz rozczarowac:-)
Gratki dla nowych mam! Zadroszcze
Powodzenia rodzacym:-)
Gratki dla nowych mam! Zadroszcze
Powodzenia rodzacym:-)
pscółka i spółka
Izabella - oj niedużo
reklama
Gnagna - &&&& kciuki za szybki obrot sprawy !!!
garmelka - nawet jak zaboli, to jest to chwilka ;-) kazda z nas odczuwa to pewnie inaczej, a i duzo zalezy od osoby wykonujacej
Jak tak daslej pojdzie to zostane tu sama na polu walki komus sie jeszcze NIE zanosi na porod ??
garmelka - nawet jak zaboli, to jest to chwilka ;-) kazda z nas odczuwa to pewnie inaczej, a i duzo zalezy od osoby wykonujacej
Jak tak daslej pojdzie to zostane tu sama na polu walki komus sie jeszcze NIE zanosi na porod ??
Podziel się: