reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2014

Kotulcia przytylam 18kg więc zostało 5kg ale jeszcze 5kg muszę schudnąć. Więc w sumie 10kg do zrzucenia. 5kg przytylam w 2013r po tym jak w styczniu rzuciłam palenie. I chciałabym wrócić do tej wagi kiedy jeszcze paliłam

reklama
Trochę z opóźnieniem ale miło mi was poinformować o narodzinach malutkiej Elenki :) Urodziła się 2 października 2014 r. o godz. 14.55, waga 3330 g, długość 56 cm. Poród silami natury bez komplikacji :) Uwinęłyśmy się w godzinę od przyjazdu do szpitala czyli ledwie nam łóżko porodowe uszykowali a malutka już była z nami :) Jesteśmy już w domu. Obie moje panny śpią więc mogę nadrobić zaległości :)

Dziewczyny cos nas mało zostało, zazwyczaj miałam do nadrobienia kilka stron :-) pewnie buszują po forum dla rozpakowanych mamusiek :-) jest taki ? Cos Cyntia pisała ale nie pamiętam!
Mnie zostało 8 dni do terminu:-) ma któraś na 13.10? Nic mnie nie bierze, czasami jakies kłucia i bole w krzyżach :-) juz nie moge sie doczekać jak zobaczę nasze szczęście :-) 4 lata staran i do tej pory niedowierzam ze jeszcze kilka dni i spełni sie moje największe marzenie :-) oglądam na you tubie położne i sie poplakalam :-) ależ to bedą emocje :-)

reklama
Magda - nie ma takiego wątku. Jakoś w listopadzie cały nasz wątek zostanie przemieniony.

Mona - dzięki za zdjęcie :) A podkrwawial wcześniej ten kikut?

Wasze maluszki też mają czkawkę? Mój czasem taką z bekaniem.

Do góry