reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2014

Mizzah tak mlodej tez sie przelewu a wbrzuszku, czasami baczy lub zrobi kupke. Polozna mi mowila ze ssanie u takich dzieci pobudza jednoczesnie perystaltyke jelitek i dlatego tak sie dzieje:)

Mloda wstala wiec plan wykonany. I tak by spala dluzej ale chodza, zapalaja swiatlo i wyrzucajac smieci tak sie tluka smietnikami ze sama podskoczylam wyrwana ze snu:/ no coz, cycujemy i moze zasnie bo jej cycowanie pobudza chyba tez moje jelita i chce mi sie do wc:p

reklama
Po 2 dniach Od wywolania przyszla Dzis na świat przyszła kAtarzyna 2970kg o godz 0.15 ImageUploadedByForum BabyBoom1412314530.753509.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1412314530.753509.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1412314530.753509.jpg
    26,3 KB · Wyświetleń: 94
Mroczko gratuluje:)

A mnie cos kur.. Trafi. Mloda ladnie zasnela i ja z nia to przyszla pielegniarka ja wazyc, przebierac itp przed wizyta:/ wybudzaja ja co chwile. Jak nie na lampy to na mycie a ona potem rozzalona i zaplakana znowu na cycu wisi. Mam juz naprawde dosc szpitala:/ zero spokoju.

Kotulcia - mi sie wydaje ze oni za dobrze z tobą mają, rzadko zdarza sie taka rozmowna i wesoła pacjentka dlatego Cie tyle trzymają... Weź zapyskuj troche to moze wyjdziesz juz dzisiaj :) :)

reklama
Mizzah - ja nie udało CI się wyspać to weź w ciągu dnia oddaj mała pod skrzydła męża czy kogo tam masz po ręką, niech dadzą jej butelkę mm. A Ty się wyśpij i nie 2godz a do oporu, potem weź prysznic zjedz cos ciepłego i poczujesz się 1000% lepiej.

Do góry