reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2014

Mizzah tak mlodej tez sie przelewu a wbrzuszku, czasami baczy lub zrobi kupke. Polozna mi mowila ze ssanie u takich dzieci pobudza jednoczesnie perystaltyke jelitek i dlatego tak sie dzieje:)

Mloda wstala wiec plan wykonany. I tak by spala dluzej ale chodza, zapalaja swiatlo i wyrzucajac smieci tak sie tluka smietnikami ze sama podskoczylam wyrwana ze snu:/ no coz, cycujemy i moze zasnie bo jej cycowanie pobudza chyba tez moje jelita i chce mi sie do wc:p

reklama
Po 2 dniach Od wywolania przyszla Dzis na świat przyszła kAtarzyna 2970kg o godz 0.15 ImageUploadedByForum BabyBoom1412314530.753509.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1412314530.753509.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1412314530.753509.jpg
    26,3 KB · Wyświetleń: 90
Mroczko gratuluje:)

A mnie cos kur.. Trafi. Mloda ladnie zasnela i ja z nia to przyszla pielegniarka ja wazyc, przebierac itp przed wizyta:/ wybudzaja ja co chwile. Jak nie na lampy to na mycie a ona potem rozzalona i zaplakana znowu na cycu wisi. Mam juz naprawde dosc szpitala:/ zero spokoju.

Kotulcia - mi sie wydaje ze oni za dobrze z tobą mają, rzadko zdarza sie taka rozmowna i wesoła pacjentka dlatego Cie tyle trzymają... Weź zapyskuj troche to moze wyjdziesz juz dzisiaj :) :)

reklama
Mizzah - ja nie udało CI się wyspać to weź w ciągu dnia oddaj mała pod skrzydła męża czy kogo tam masz po ręką, niech dadzą jej butelkę mm. A Ty się wyśpij i nie 2godz a do oporu, potem weź prysznic zjedz cos ciepłego i poczujesz się 1000% lepiej.

Do góry