reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2014

rjoanka - tylko Mizzah trafiłana porodówkę z patologii, więc to trochę inaczej niż z IP. A faktycznie tego dnia co ona tam trafiła to ja byłam na IP i było pełniutko. Jedna dziewczyna 4 godziny ze skurczami czekała.

judy - na koniec miesiąca się nie piszę, ale tak coś po środeczku...:-D;-)

reklama
Judy - ja mam na 24.10 , licze ze mala wyskoczyntroche wcześniej a moze bardziej bym chciala. 31.10 przyjezdza moja mama wiec niech malutka juz przywita babcie po tej stronie mocy :p

Nie wiem czy ogarniacie temat, ale dzis tez rodzi Eliza od Trybsona z Warsaw shore czy jak to tam sie pisze... Wlasnie na jakiejś plotkarskiej stronie widziałam:) także faktycznie w Warszawie korki na porodowce :)

Ja mam standardową rzygawice zgagową... Juz nie pamietam jak to jest bez niej, bede sie musiała na nowo przyzwyczajać po ciązy

Asz kurrrrrr!!! Znowu mi zjadło polowe posta!!

Kotulcia- czy dostajesz ciepły posiłek? Pijesz herbatę? Moze musisz sie ogrzać od środka?
Na pewno przemęczenie swoje robi ale taka herbatka malinowa moze być dobrym rozwiązaniem...

Rjoanka- skoro juz jestes oficjalnie przeterminowana (no prawie:) to moze napiszesz jakie to uczucie? :) dobrze ze wpadłaś na pomysł z rozmasowaniem tej rwy przez profesjonalistę...

CYNTIA - bardzo dziekuje ze znajdujesz czas i prowadzisz tą piękna tabelkę z naszymi bobaskami!!! :) kochana jestes :)

Garmelka ja wiem o ktora Elize chodzi:p Wspolczuje dziecku takich rodzicow...

No teoretycznie dostaje cieply obiad ale w praktyce przy mlodej najczesciej zjadam juz zimny. Za to pije duzo cieplej herbatki, co prawda zwyklej - tutaj panie obslugujace wydawanie posilkow robia zawsze na biezaco zeby w dzbanuszku byla.
Mam nadzieje ze w nocy nie zaczne znowu sie telepac. Ale tez nie jest fajnie zrywac sie do dziecka z zagrzanej kolderki:p

reklama
No patologia " kto rano wstaje, temu gąska daje... " :)
Ale karierę robią:)

Mroczko- jak tam mała?

Jezusie ja sie dzisiaj tyle narobiłam... I zamiast paść jak kawka to spac nie moge :(

Do góry