reklama
pscółka i spółka
Fanka BB :)
rjoanka - wygląda nieźle ta ciabata, ale ja też na chlebku dla cukrzyków. Ja to muszę się za obiady wziąć, bo od zeszłego tygodnia nie jadłam nic konkretnego. A z tymi szpitalami to nie strasz. Mam nadzieję, że jak odpowiednio wcześnie poinformuję położną to uda jej się mnie wcisnąć.
renisus - haha, u mnie rzeczy na "s" dopiero od wtorku
mroczko - dasz radę, teraz to już z górki
cyntia - połóż maluszka na podkładzie na łóżku i przykryj kocykiem, niech się wentyluje, to najlepsze lekarstwo
kotulcia - i z jednym i z drugim bym uważała. Jeśli chodzi o ćwiczenia to jeszcze chociaż kilka tygodni omijaj te na mięśnie proste brzucha, tylko skośne można ćwiczyć.
syla - to nieźle dziewczyna wszystkich załatwiła
renisus - haha, u mnie rzeczy na "s" dopiero od wtorku
mroczko - dasz radę, teraz to już z górki
cyntia - połóż maluszka na podkładzie na łóżku i przykryj kocykiem, niech się wentyluje, to najlepsze lekarstwo
kotulcia - i z jednym i z drugim bym uważała. Jeśli chodzi o ćwiczenia to jeszcze chociaż kilka tygodni omijaj te na mięśnie proste brzucha, tylko skośne można ćwiczyć.
syla - to nieźle dziewczyna wszystkich załatwiła
agniecha83
Garmelka, biorę jeden kocyk, jak coś to powiem m żeby przywiózl kolejny. Mam też pieluchy flanelowe, one też mogą robić za kocyki, poza tym w szpitalu jest zazwyczaj ciepło.
Właśnie z mężem dyskutowaliśmy na temat jutrzejszego dnia i oboje nie możemy uwierzyć że to już
Właśnie z mężem dyskutowaliśmy na temat jutrzejszego dnia i oboje nie możemy uwierzyć że to już
renisus
Agniecha powodzenia jutro, trzymamy kciuki!! Pscolka u mnie jedna rzecz na "s" odpada bo moj niechce. Ehhh... No ale o jeden dzien blizej, chyba nawet juz mi jest obojetne czy urodze przed czy 8 beda wywolywac... W sumie 30 urodziny powinny byc wyjatkowe.
Wszystko scierpie
Wszystko scierpie
Agniecha dawaj koniecznie znac po jak juz dojdziesz do siebie trzymam kciuki.
Wiecie co, ostatnio sobie pomyslalam odnosnie chodzenia na spacery - gdzie tu przewinac lub nakarmic dziecko? Masakra po prostu bo uswiadomilam sobie ze ciezko z tym bedzie i dluzsze spacerki odpadaja chyba? W wozku za zimno zreszta mloda lubi atakowac mnie kupka lub siuskiem i boje sie jakbysmy my i wozek po takim przewijaniu wygladaly
A gdzie gnagna sie podziala?
Wiecie co, ostatnio sobie pomyslalam odnosnie chodzenia na spacery - gdzie tu przewinac lub nakarmic dziecko? Masakra po prostu bo uswiadomilam sobie ze ciezko z tym bedzie i dluzsze spacerki odpadaja chyba? W wozku za zimno zreszta mloda lubi atakowac mnie kupka lub siuskiem i boje sie jakbysmy my i wozek po takim przewijaniu wygladaly
A gdzie gnagna sie podziala?
pscółka i spółka
kotulcia - ja mam takie dwa miejsca, jedno to przychodnia państwowa, oczywiście część dla dzieci zdrowych, a drugie to w parku jest amfiteatr, a przy nim toaleta z przewijakiem. No i oczywiście CH, ale tam a początku nie chodziłam. W przychodni jest też fotel za parawanem to czasem wpadałam tam nakarmić Szymka
Psolka, nie strasze tylko zdaje relacje. Ale to jest wyż świąteczno-sylwestrowo-trzechkrolowy i powinno sie wkrótce przewalic. Im dłużej wytrzymasz tym lepiej.
Swoją droga wiecie ze robimy wlasnie mały wyż? Trochę kijowo, bo znów klasy będą pełne i miejsc będzie brakować, bo tak trudno zobaczyć w statystykach sprzed 3 lat ile będzie przedszkolaków...
Swoją droga wiecie ze robimy wlasnie mały wyż? Trochę kijowo, bo znów klasy będą pełne i miejsc będzie brakować, bo tak trudno zobaczyć w statystykach sprzed 3 lat ile będzie przedszkolaków...
wawka2013
Kotulcia: u mnie nie ma takich miejsc w pobliżu domu więc spacery będą w obrębie osiedla. A wypady na miasto na dłużej to też wyzwanie. Nie we wszystkich restauracjach, kawiarniach są przewijaki. W CH są pokoje dla matek z dzieckiem to można przewinąć i nakarmić.
reklama
agniecha83
Dam jutro znać jak będzie już po. Napiszę sms-ka do Garmelki (mam nadzieję że to nie problem Garmelko ) bo mam jej nr. Z tel mogę Was tylko czytać, nie mogę napisać, sama nie wiem czemu, jak daję odpowiedz to pojawia mi się klawiatura do pisania, jak nacisnę pierwszą literkę to klawiatura się chowa i tak w kółko
Podziel się: