reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2014

A moja myszka dzisiaj jeszcze bardziej aktywna :-) jutro crp rano. Modlę się żeby dobre wyszło to w poniedziałek w końcu do domku :-)

Załączniki

• 1411852215171.jpg
    1411852215171.jpg
    16,6 KB · Wyświetleń: 79
reklama
Marika - jestem Fanką Aurelki :) a powiedz mi z doświadczenia, czy jej te włosy wypadną czy rosną dalej? Bo ja tez taka zgagowa ze liczę na małą kudlaczke :)

Czarna - dziekuje za cynk z lodem :) ja narazie lecę z okładami i maścią jak do jutra nie pomoże to całe dupsko do zamrażarki włożę ...

Renisus- Ty pisałaś o miodzie chyba tak? Tez bede miała na uwadze, dzieki:)

Ja znowu dzisiaj wymiotowałam 3 razy:( do 15 o pustym żołądku chodziłam bo co przyjęłam to oddawałam... A teraz meczy mnie zgaga ze znowu spac sie nie da..

Garmelka starsza też miała takie kłaki i wytarły jej się trochę na dole ale ogólnie bardzo długie miała i jako 3latka miałaby chyba do pasa ale pocinalismy.
A Aurelka jest najbardziej kudłata na całym oddziale. Wszyscy pierwsze co mówią o matko ale ma włosy! :-D dzisiaj położne na obchodzie mówią do Pana dr o zobacz patrzy na ciebie już cię podrywa :-D

Młodej coś się dzień z nocą pomylił. I w dzień śpi non stop a w nocy budzi się co ok 2h. Ja ustawiam budzik na 3h od ostatniego karmienia to ciągle się budzi szybciej:-)

Marrika my mamy to samo:) widocznie dzien lepszy do spania:)

Garmelka moja zgaga wskazywala na to ze mloda bedzie miala wlosy conajmniej do pasa a niie ma ich wcale tak duzo;) nawet mniej niz mlody po urodzeniu:)

Dzień dobry

Moja Nati szalała do 3 nad ranem,ale już śpi:-)chciała do cycuszki,nie wiem czy jakiś pokarm mi leci ale ją przystawian :-)miłego dnia wam życzę

reklama
Monia leci leci :-) napewno tyle co potrzeba.

Moje dziecię też dziś dawało czadu. Nie tyle nawet do cyca chciała co żeby ją do łóżka wziąć :-)

Rjoanka jest nas więcej :-D

Do góry