reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2014

reklama
dzień dobry,
Dzisiaj ładnie sobie pospałam, pozwoliłam małemu spać ze sobą bo troche jest chory i dzięki temu zawsze śpi dłużej więc prawie do 8 spaliśmy :)

Mona, piękna ta Twoja córa, napatrzeć się mogę na takie maleństwo :)

we Wrocławiu dzisiaj ładna pogoda, no ale co z tego jak ja prawie juz chodzić nie moge :(

miłego dnia

edit:
co do drugiego imienia to my dajemy. Teraz Mati miał zaszczyt nadać siostrzyczce drugie imię, jemu się od dawna bardzo podoba Kasia więc niech tak bedzie. I od długiego już czasu nasza córka ma drugie imię a pierwsze jeszcze nie jest do koca zaakceptowane :)

Ostatnia edycja:
No moja starsza ma po mnie drugie imię. A młoda chyba nie dostanie. Jeszcze nie ma decyzji.

Monia a wy kiedy do domku? U nas jak wszystko jest ok to 2 doby po cc i do domu.

Marrika u nas najprędzej po 3,póki co ją już się czuje dobrze, spaceruje i noc spędziłam z malutka trochę odjazywała teraz dostała cycje i śpi;-)

Mi się dzisiaj śnił już szpital, mieli mi robic cc w takim malutkim gabinecie lekarskim na kozetce, a co najlepsze nagle patrze a tam przy moim kroczu moja kuzynka :szok:, w końcu mi nic nie zrobili bo ktoś tam przyszedł i reszty nie pamiętam..

Zaczynam sie tym wszystkim denerwować... Chyba najbardziej tym, żeby akcja nie zaczęła się wcześniej bo może nie być w szpitau wtedy miejsc i odeślą mnie gdzie indziej itp

Dopiero wstałam. ...muszę Was ponadrabiac. Kiepsko się czuje jakby na przeziębienie - shit. Ale tak na szybko:

Marrika - a to mały kudłacz :) superancka dzidzia :* a smok to gigant przy niej :) moja to chyba będzie łysa jak kolano bo ani zgagi ani wymiotów w ciąży :p

Mona - super ten śpiący Twoj dzidziol :)

A ja się wciąż kulam, brzuch wysoko, czop mie odszedł nic.....agrrrrrrrrr

Zaraz w desperacji zgwalce męża

Mona nie widze zdjecia:( na apce niektore widze a niektore nie:(

U nas na drugie bedzie Natalia:)

Ehh znowu podlamka, kupa dzisiaj byla, zoltaczki nie ma, na wadze stracila tylko 90g z czego dzisiaj juz przybiera bo ma -80g wagi urodzeniowej a to super ale okazuje sie ze posiew z moczu wyszedl+ wiec prawdopodobnie zostajemy jeszcze tydzien:( mysle ze to przez moja infekcje pecherza pod koniec ciazy. Czekam na obchod i dowiem sie co i jak..

A tak z humorem to ostatnio przychodzi pielegniarka i pyta o mloda a potem pyta czy kupa byla a ja zadowolona ze 'duza i smierdzaca' a ona tak patrzy zdziwiona i pyta 'u Pani?' a ja sie ogarnelam i zaczelam smiac ze u dziecka:p

Ostatnia edycja:
reklama
Kotulcia, jeszcze tydzień? Przecież na głowę dostaniesz! Mam nadzieję, ze z malenstwem jednak będzie dobrze.

Mizzach jak ja cię rozumiem!!!!! Za 4 dni będę po terminie. Najpierw ryzyko wczesniaka, a teraz zbliża sie szansa na ciążę przeterminowana i w związku z tym wysokiego ryzyka. Nie dogodzisz.

Wczoraj dreptalam od 10 do 18 po sklepach z meblami. Zrobiłam 1000 kilometrów i nogi mnie bola. Oznak porodu brak.

Do góry