reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2014

rjoanka - ja mam przedpotopowy telefon i ja jestem przedpotopowa:-D aplikacje mobilne to dla mnie abstrakcja:-D

martina - na początku rozbieżność jest duża, są dzieciaczki co robią naście razy na dzień, a mój np. robił raz na 4-5 dni kupę. U mnie dzisiaj ryż z jabłkami i cynamonem, wiem że nie powinnam ale jakoś lodówka pusta i nie miałam co zrobić:baffled:

babina - czyli to pewnie te kolejne warstwy czopa/wód o których jedna z dziewczyn pisała. To czekamy dalej:tak:.

Ja im bardziej Was czytam tym bardziej uświadamiam sobie, że jeszcze trochę czasu potrzebuję, chociaż tydzień:cool2:.

reklama
gnagna, pscółka uspokoiłyście mnie:blink: bo normalnie czasem wezmę go przebiorę, karmie i fu kupa, i tak w kółko:sorry2: wiec karmienie, przebieranie, odbijnie, znow przebieranie i godzina mija min :-) Normalnie zapomniałam już jak to było z pierwszym synem. Czasem czuje się jakby to pierwsze dziecko, a minęły niby dopiero cztery lata gdy Fifi był taki malutki

babina no to czekamy dalej, myślę że w ciągu kilku dni ci się rozkręci, miałam podobnie, śluz powoli odchodził, zaczęłam lepiej się czuć a tu z znienacka wody odeszły :tak:

Martina ja rodzilam w zeszlym roku i chyba juz nic nie pamietam. Nawet nie wiem, jak to mozliwe. Mam taki film z pierwszych dni mlodej w domu, na ktorym maz ja przewija. Przy tym przewijaniu poszly trzy pieluchy, bo zanim skonczyl, to juz byla kupa. Konczy sie tym, ze po ubraniu mlodej, znow slyszymy ten charakterystyczny dzwiek :-) super filmik do wyswietlenia na weselu panienki w ramach zemsty za trudy rodzicielstwa ;-)

We wtorek mam kolejna wizytę u ginki, już się śmiała ze mnie ze może wcześniej wpadne.
Zbadała mnie i powiedziała ze żadnych wód nie widzi tylko czop. Już sobie zamówiłam paski ph w aptece,maja być w przyszłym tyg.
Chyba szybciej na zadawał zejde przy tych wszystkich moich objawach niż urodze

Cyntia milczy to pewnie tuli Skarba ;-)
Babina chyba większość z nas szuka zwiastunow porodu i zaczyna wariowac a tu października jeszcze nie ma. ;-)

gnagna - to u nas tak było z sikaniem. Zanim zdążyliśmy zapiać nową pieluchę to już zasikał sobie plecy. Przebraliśmy koszulkę, zakładamy pieluchę, a on znowu. Jak był starszy to potrafił na twarz sobie nasikać:-D

mój Filip tez tak miał z sikaniem :-) najgorzej w nocy przebrany, a tu siup sika i od nowa całe rozbieranie ciuchów i pobudka. Oliwier na razie tylko raz zaczął sikać przy przebieraniu, wszystko przed nami :sorry2:

Jej, dla mnie najgorsze byly wlasnie te nocne pobudki. Strasznie jestem ciekawa mlodszej corki. Jaka bedzie? Czy moze szybko zacznie przesypiac noce? Ciekawe...

reklama
Laski jestem po wiZycie z malA ok wyniki ok cisnienie tylko wysokie troche zwiekszyli mi dawke tabletek na cisnienie ... W srode tak jak jestem umowiona indukcja porodu chyba ze cos sie szybciej zacznie Samo lub bede miala bardzo wysokie cisnienie odrazu mam Zjawic sie w szpitalu .. Wiec 5 dni mi zostalo do konca ... Omowil mi w skrocie jak to wszystko bedzie wygladalo teraz tylko Czekac ... Zjedlismy obiad z mezem a teraz lezy my i odpoczywam sobie ost dni we dwoje I ost dni wolnosci :-) ... I to na tyle z mojej strony Kochane o to ja w 39 tyg ImageUploadedByForum BabyBoom1411741231.845504.jpgImageUploadedByForum BabyBoom1411741248.525560.jpg. Milego po poludnia laski

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1411741231.845504.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1411741231.845504.jpg
    40,6 KB · Wyświetleń: 82
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1411741248.525560.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1411741248.525560.jpg
    31 KB · Wyświetleń: 84
Do góry