reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2014

reklama
Cyntia i Babina trzymamy kciuki!!!
Wczoraj Wam pisałam o kumpeli co czekała na miejsce w szpitalu na wywołanie. Przyjęli ja dopiero o 12 w nocy, dostała czopa i czeka na rozwój akcji. Cała noc nie spała bo szlyszała jak baby się darły przy porodach. Biedulka, a ja chyba z wrażenia urodze razem z nia:)

Mroczko, powodzenia dzisiaj - informuj nas co i jak:)

Ania: gratuluję synka. Dobrze, że wszystko z nim ok :tak:

Cyntia: powodzenia :tak:

Ja właśnie podpisałam umowę na bankowanie krwi :tak: Od razu człowiek się lepiej czuje.

Ja planuję rodzić w październiku, dobrze, że nie będę sama. Dziewczyny. Ściskamy nogi.

Cyntia - powodzenia !!!

Babina - daj znac co i jak !

Waka -sciskamy, sciskamy do pazdziernika juz tylko kilka dni. My za tydzien jestesmy donoszeniu, wiec uchyle jedna nozke co ??? nie chce sie turlac do konca albo i dluzej :szok:

gosiak: ale się uśmiałam z tego uchylania nóżki :-D:-D Ja będę donoszona za tydzień i dwa dni. Niestety ale mój pierwszy poród był ekspresowy i ja muszę ściskać, bo jak popuszczę to jeszcze urodzę :tak:

Alez tu sie dzieje dziewczyny :-) ja Czekam w poczekalni na lekarZa choc wizyte mialAm na 10 trzeba Czekac ..... Siedze I patrze co jak chwile ktos Przyjezdza rodzic :-) albo noworodki prztjezdzaja iuz chce byc po :-) do srody niedaleko

reklama
Do góry