reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2014

Kotulcia bądź dobrej myśli :-) i namawiaj ta swoją królewne żeby już postanowiła opuścić mamusi brzuszek ;-)

U mnie bezsenność totalna! Leze już 2h i czekam na sen. Myśli galopują po głowie :-/ jak tu się nie stresowac?

reklama
Ten brzuszek mimo ze z palacu zamienil sie juz w kawalerke to jej tak pasuje ze zapiera sie rekami i nogami przed wyjsciem:p

No ja spac nie moge bo wczoraj caly dzien przespalam:p ehh nie wytrzymam tak 'bezproduktywnie' lezac w tym szpitalu:/ nudzi mi sie jak cholera.

Kotulcia nie ma tego zlego. Wracaj do domu i sie wyspij :-)
Moja krolewna wstala o 5 i nie dala mi juz spac. Wszystko dlatego, ze jestesmy u moich rodzicow i spimy w jednym pokoju. Jak sie obudzi i mnie widzi, to nie daje zyc. W domu w swoim pokoju nie ma takiej opcji, bo do 8 i tak nikt u niej nie zawita, wiec sama zasypia.

Nika dobrze, ze mialas taka opieke. Ciekawe co to za znieczulenue bylo. Ja po ogolnym zasnelam natychmiast. Kciuki za dzidzie :-)

Dorota powodzenia!

Ostatnia edycja:
Hej kochane

Martina gratuluję kochana szybko poszło poród ekspresowy:-)

Dorota trzymam kciuki za szybką akcje

Kotulcia córeczka się rozmyśliła :-)no to pięknie mama się tyle nameczyła a ona takie suprise robi:-)

Ją termometr mam bezdoty,kowy termoflash lx 26,dostałam go w prezencie od cioci pielęgniarki:-) a i wczoraj kupiłam małej nowy wózek espiro atlantic co z tego że nam w domu 2 inne. Tamte są ogromne poczekają na swoich chętnych lub ktoś z rodziny wykorzysta;-)

Ojej kolejne dzieciątka;-) ale nam sie sypiecie.Gratuluje dla swierzych mam i trzymam kciuki za nastepne;-)

Ja za tydz biore sie za wywoływanie,chociaz dziwie sie ze przy moim tepie mała jeszcze nie wyskoczyła z brzucha;-)

Gratulacje dla rozpakowanych mam i zdrowia dla maluszków.

Kciuki zaciśnięte za następne!!!

Ja nadal w dwupaku, nie zapowiada się nic na teraz! W czwartek wizyta więc zobaczymy co gin mi powie. Czuję czasem jak mi się brzusio stawia i jakieś skurczyki ale to nic. Ja naprawdę chce w terminie, czyli 8 października!!! Dziś pakowanie torb do szpitala zaczynam. Mam wszystko, ale nie pakowałam żeby nie przyspieszyć niczego. Zdążę!!! Ginek i położna mówili że nastawienie, psychika i nasze myślenie mają bardzo duże znaczenie. Więc się tak nie nakręcam i pozytywnie na wszystko patrzę...

reklama
Do góry