reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2014

reklama
Nie no to muszę zdecydowanie zapoznać się z przysługującymi prawami. Nie chcę później jakiejs krzywej akcji w szpitalu.

Mizzah - wiem, że mąż płacił, ale nie wiem czy to było napisane gdzieś czarno na białym, że to za znieczulenie czy np. jako cegiełka na szpital, bo np. umowa z położną to też była/jest jakaś wpłata na fundację;-) zobaczymy, może się teraz zmieniło z tym znieczuleniem, ale kasa jakby co przygotowana...

Pscółka - no właśnie ja tego nie uwzględniłam bo sądziłam, ze bezpłatne znieczulenie jest oczywiste w państwowym szpitalu. A tu się okazuje, że niby tak a niby nie :/

U mnie lipa. Sutki wymeczone i nic:/ ide zaraz spac:p lekarz wsadzil palucha ale ma watle te palce chyba bo nic sie nie dzieje...:D czekam na zmiane tamtej poloznej:)

Tu nie ma problemu z platnym zzo bo go wcale nie ma:p

Co do skurczy na ktg te z krzyza bolesne byly ok 30 proc. A taki sam bol ale sciskajacy mi szyjke w srodku mial 90 proc. To jakies dziwne jest:p

reklama
Aa ja sprawdzilam czy w mojim szpitalu zoo jest platne i sie okazalo ze nie:-) aleee nie latwo je tam dostac ehh

Mega mnie martwi to ze ordynator mojego szpitala ma podobno jakas manie na rodzenie sn i mozna sie mega dlugo meczyc. Ehh licze ze trafie na jego zastepce bo on jest ok. Jutro pagada z moja ginekolog jak to z ta ceserka i zoo wyglada. Martwie sie teraz:-(

Do góry