reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2014

Może i mnie wypuszczą bo zwariuje, dobrze że mąż mi przywiózł laptopa i 2 na telewizor:) leżałam na boku aż mi łzy leciały z bólu kregosłupa i brzucha

reklama
Ruda tylko u mnie to byl 37 tc a dziecko wazylo 3200. Ja wiem, ze Ci ciezko, tez wtedy nie bylam.psychicznie gotowa na porod i oklamywalam polozne, kiedy skurcze sie jeszcze wzmogly, zeby nie zabrano mnie na porodowke. W szpitalu jest jednak bezpieczniej...

Mizzah - ja płaciłam za zzo, coś ok 600 zł

ruda - jest jeszcze trzecia opcja niestety także częsta, że dziecko sobie zrobi smoczek z Twojej piersi:-D. Z tym ktg to może czasem rusza się dziecko to wtedy na ktg wyskakuje duża liczba, ale Ciebie nie boli.

marrika - kciukasy zaciśnięte &&:tak:

gnagna - ja po oxy to najsilniejsze skurcze miałam na 40% deczko stękałam, potem mnie chyba odpięli od sprzętu, w każdym razie nie wiem ja jakich rodziłam:baffled:

cyntia - piękna tabelka, nic dodać, nic ująć:tak:

Ostatnia edycja:
Mizzah: potwierdzam, 600 zł trzeba zapłacić za zzo

Termometr mam Microlife 100 i też polecam :tak:

Gnagna: jak rodziłam w 2013 to znieczulenie było płatne. Może coś się zmieniło?

Ostatnia edycja:
Mizzah: ja znam stan na 2013 w kwestii znieczulenia. Może się zmieniło? Ja miałam mieć znieczulenie i byłam uprzedzona, że muszę zapłacić :szok:

Ostatnia edycja:
reklama
Ponad 3h prasowalam ubranka Martyny. Padam... Torbę zacznę pakować jutro. Tez mi sie wydaje dziwne zeby za znieczulenie w państwowym szpitalu płacić. Dziwne ale niestety nie nie mozliwe :)
Marrika - aby jutro wszystko poszło super :) &&&

Do góry