reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2014

reklama
Gnagna, Renisus, Marrika dzięki za miłe słowa, okazało się, że to nie udar, na szczęście, trochę spanikowaliśmy bo 1 stycznia babcia miała udar. Przyczyną było serce. Już jesteśmy w domu i tata lepiej się czuje, dostał leki na obniżenie ciśnienia bo miał ok. 200/100 i ma się oszczędzać.

jestem w szpitalu, wczoraj tknelo mnie żeby spakować torbę do szpitala a po południu dostałam lekkich skurczy ale strasznie stawiał mi się brzuch... z mojego szpitala przywieźli mnie do wojewódzkiego bo u mnie nie rodzi się wczesniakow 34 tydzie

dostałam zastrzyk na rozwinięcie się płuc, antybiotyki bo zle wyniki z krwi i leze bo mam krótką szyjke ale naszczescie bez rozwarci

Dzień dobry,

ale tu się teraz dzieje :)

Za wszystkie dziewczyny w szpitalach mocno trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&

Mi od wczoraj brzuch się mocno stawia, starsznie naprężony jest ale poza tym ok. Mam nadzieję wytrzymać jeszcze do tego 3 października.

Justine, dobrze że z tatą lepiej, zawsze lepiej sprawdzić i by c spokojnym, zdrówka dla niego. a Ty teraz sobie odpocznij porządnie bo napewno mocno się zdenerwowałaś

Justine: oj dobrze, że z tatą ok. Zdrówka życzę.

Ruda: Ty też? Ściskaj nóżki. Na kiedy masz termin albo który masz tc?

Już nie ogarniam Was, tak się wysypało. Już nie wiem która w szpitali, która rodzi :szok:

Czy któraś planuje poród w Październiku poza mną?

reklama
Justin ze tak powiem, to super ze to nie az tak powazne. Teraz odpoczywaj po stresie:). Ruda, trzymamy kciuki!! Slyszalam ze zastrzyki na plucka bardzo bola, no ale Ty dzielna mamusia napewno dasz rade i wszytko bedzie dobrze:). A ja mam pytanie z innej beczki, wacham sie nad smoczkiem. Ogolne chcialabym sie obejsc bez, ale i tutaj ludzie traktuja mnie jak wariatke :) i moje pytanie, czy Wy bierzecie smoczek do szpitala? I jestescie za czy przeciw smoczkowemu szalenstwu?

Do góry